Celebrity News

Goca Tržan ponovo u belom: Pogledajte detalje crkvenog venčanja sa Rašom (FOTO)

Goca Tržan obistinila je svoju želju da sa 15 godina mlađim bubnjarem Radomirom Novakovićem ponovo razmeni bračne zavete. Skladni supružnici, koji već neko vreme biju bitku za potomstvo, venčali su se u hramu Pokrova Presvete Bogorodice pred najužim krugom prijatelja i članovima porodice.

Goca Tržan ponovo u belom: Pogledajte detalje crkvenog venčanja sa Rašom (FOTO)

Nakon što su pre šest godina po prvi put jedno drugome rekli sudbonosno da i tom prilikom napravili svadbeno veselje za pamćenje Goca i Raša priželjkivali su da nešto slično kroz par godina ponove. Goca se šalila da nema nerava da čeka srebrnu, a kamoli zlatnu svadbu da to sprovedu u delo, te da će u najskorije vreme stati pred oltar. Njeni planovi juče su se obistinili, a intimnoj crkvenoj ceremoniji prisustvovali su njen brat, ćerka Lena i roditelji i prijatelji mladenaca.

Pročitajte: Samo za Story: Ekskluzivna ispovest Goce Tržan posle vantelesne oplodnje u Pragu

Instagram

 

Pošto ih je sveštenik proglasio venčanim i po božijim zakonima pevačica se sa izabranikom i zvanicama preselila u restoran gde su obnavljanje zaveta obeležili ručkom. 

- Imali smo potrebu da se venčamo u crkvi i okupimo najbliže prijatelje i porodicu i da proslavimo naš zajednički život i ljubav koju osećamo jedno prema drugom i prema svima koji su deo našeg života - rekla je ona.

Instagram

 

Za razliku od prošlog puta kada je bila u zanosnoj venčanici, Goca je sada odabrala divno belo odelo, dok je Raša poneo jedno fino krojeno u tamnoj nijansi.

 

 

Komentari (2)

Loading
Mia

19:02 17.07.2021

Tacno nemapojma sta se rado u crkvi...niti se nose pantalone, niti karmin ...skrnavis samu sebe a i ikone, svece nase. Procitaj malo pravila u pravoslavlju pa onda idi na vencanje.