Celebrity News

Duško Pjetlović i Andrija Prlainović: Odlazimo iz reprezentacije ali tim ostavljamo u dobrim rukama (VIDEO)

Duško Pjetlović i Andrija Prlainović već 15 godina u nacionalnom dresu stiču medalje, a nameračili su se na još jednu. Budući da su sa timom 2016. godine na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru uzeli zlato nije im preostalo ništa drugo nego da ga svim srcem na predstojećem takmičenju u Tokiju odbrane. Prošli su velike pripreme i tvrde da su dovoljno spremni da prionu na posao i suoče se sa drugim nacionalnim ekipama.

Duško Pjetlović i Andrija Prlainović: Odlazimo iz reprezentacije ali tim ostavljamo u dobrim rukama (VIDEO)

Pored Pjetlovića i Prlainovića dugačak staž u reprezentaciji ima i Filip Filipović kojem je pripala čast da na OI ove godine ponese srpsku zastavu. Vaterpolista koji je 2011. i 2014. godine proglašen za najboljeg sportistu u svojoj disciplini otvoreno nam je priznao da će se nakon Olimpijade puvući iz reprezentacije, a isto su nam potvrdile i njegove kolege.

U kratkom razgovoru izvanredna trojka otkrila nam je kakav život planira da vodi po okončanju karijere u nacionalnom dresu i čemu će kasnije posvetiti slobodno vreme. Sva trojica su oženjeni u dugim su stabilnim brakovima pa su nam priznali da će se u narednom periodu više fokusirati na decu.

Dok Duško Pjetlović ima dva sina, Andrija Prlainović i FIlip Filipović imaju po sina i ćerku.

Pročitajte: Ljubav iz školskih dana: Vaterpolista Dušan Mandić uživa u danima sreće sa suprugom i ćerkom

Komentari (0)

Loading