Celebrity News

Dom Ive Štrljić okupan uspomenama: Iznenadićete vas razlog zašto glumica ne voli u njemu da okuplja prijatelje (FOTO)

Dom Ive Štrljić odiše toplinom, a ušuškan je u potkrovlju stambene zgrade u samom centru Beograda. Krase ga rustični nameštaj i drvene grede, kao i igračke, maske, ukrasne kutije i keramički detalji koji datiraju još iz perioda kada je glumica u stanu živela sa roditeljima i bratom.

Dom Ive Štrljić okupan uspomenama: Iznenadićete vas razlog zašto glumica ne voli u njemu da okuplja prijatelje (FOTO)

Ambijent prepun uspomena pomaže Ivi da se prepusti svojim umetničkim kreacijama dok joj pogled na krovove Beograda, koji se proteže sa njenih prozora, pruža dodatnu inspiraciju.

- Volim prostore ispunjene detaljima iz kojih uvek možete osetiti kako diše život. Kad god dobijem poklone, razmišljam koji ću im ugao u stanu dodeliti. Jer svi oni podsećaju na lepe trenutke - započinje priču glumica koja se mnogo pre svoje generacije odlučila za samostalan život.

Pročitajte: Nisu mi vraćali ljubav na isti način: Glumica Iva Štrljić iskreno o nedavnim prekinutim odnosima (VIDEO)

Petar Đorđević

 

- Ideja o samostalnosti potekla je od mojih roditelja i njihovog načina vaspitanja, tako da sam već u srednjoj školi počela da živim sama. Čak sam nekoliko godina bila i podstanar. Stan u kom sam tada živela bio je jako mali, ali je potpuno u skladu sa mojim tadašnjim potrebama.

Petar Đorđević

 

Iva Štrljić ističe da joj veoma prija mir koji samački život pruža. Zbog posla kojim se bavi stalno je okružena ljudima tako da voli što ima svoj kutak u kom odmara, uči tekstove za predstavu ali i piše.

- Nemam običaj da kada učim tekst ili nešto čitam sednem ljudski na stolicu kao svi normalni ljudi nego radije ležim na podu. Mogu da kažem da sam baš tu, na tepihu u svojoj dnevnoj sobi pripremilla većinu uloga - otkriva ona.

Petar Đorđević

 

Bezobzira na to što ima prostran stan Iva ne voli da u njemu okuplja društvo. Zato retko organizuje kućne žurke, a nema ni kućnu pomoćnicu.

- Na kućne poslove gledam kao na fitnes. Pustim dobru muziku i razgibam se uz ususivač. Bude tu i fenomenalnih koreografija sa magičnom krpom i praherom u ruci. Ne spadam u mrzovoljne ljude i ništa mi nije teško, pa osim što sama obavljam kućne poslove, volim i da kuvam.

Petar Đorđević

 

Tvrdi da se često lati i muških poslova poput zakucavanja eksera i menjanja sijalice, a pre nekoliko godina uspela je da se obračuna i sa slepim mišem. Ne pravi dramu i ne voli da, kada je u emotivnoj vezi, svoje partnere opterećuje takozvanim “obavezama jačeg pola”.

- Kada govorimo o podršci u emotivnom odnosu postoje mnogo važnije stvari od menjanja sijalice. Lako ćemo za to, bitno je da neko učini da ti zasijaš - kaže ona.

Pročitajte: Iva o odnosu s ocem: Nikad nisam dobila ulogu zbog njega, možda mi je to nedostajalo

 

Komentari (0)

Loading