Celebrity News

Stara ljubav zaborava nema: Viktor Savić i Sara Jovanović ponovo zajedno?

Viktor Savić i Sara Jovanović svoju vezu krili su od javnosti, pa ipak, kako se sve pre ili kasnije sazna, ubrzo je postalo jasno da su par. Tada su popularni glumac i muzička zvezda u usponu važili za omiljeni javni par mlađe generacije, a danas su ponovo zajedno!

Stara ljubav zaborava nema: Viktor Savić i Sara Jovanović ponovo zajedno?

Emotivni odnos Viktora Savića i Sare Jovanović nije potrajao. Čim se u idiličnu ljubav umešao neko treći, a treći je ovoga puta bila štampa, sve je činilo se krenulo nizvodno. Ipak, kako se pre dve godine pisalo, pevačica i glumac odlučili su da svoju emotivnu vezu smatraju uspomenom iz prošlosti i osveže svoj prijateljski odnos.

- Smatraju da ljubavna priča koja je bila između njih treba da ostane u prošlosti i da ne žele da se u tom smeru više razvija njihov odnos, ali da po svaku cenu žele da imaju jedno drugog u svom životu. Zato su posle dužeg vremena obnovili prijateljstvo, te ih ljudi sve češće viđaju zajedno u javnosti - govorio je tada izvor blizak nekadašnjem paru za domaće medije.

Pročitajte: Često ih vide zajedno - Sara Jo otkrila da li se pomirila sa Viktorom Savićem

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktor Savic (@_njezz_)

Ipak, iako je ljubavi došao kraj, i svako je krenuo na svoju stranu Viktor i Sara ostali su u sjajnim odnosima, a sada ih fanovi ponovo vide zajedno. Naime, Viktor Savić i Sara Jovanović zajedno rade na sinhronizaciji rimejka animiranog filma "Svemirski basket".

Iako vezu nisu obnovili, a Sara je srećno zaljubljena i uživa u ljubavi sa dečkom Milkom, brojni fanovi oduševili su se što bivši partneri, a danas prijatelji zajedno sarađuju na novom projektu.

Komentari (0)

Loading