Celebrity News

Ne možemo da prestanemo da gledamo u ovu fotografiju! Šta se dogodilo Marijani Mateus?

Izgled Marijane Mateus neretko se komentariše, a nove fotografije koje je podelila na svom Instagramu javnost su ostavile bez teksta.

Ne možemo da prestanemo da gledamo u ovu fotografiju! Šta se dogodilo Marijani Mateus?

Izgled Marijane Mateus služi kao primer mnogim damama da u pedesetim nije nemoguće izgledati besprekorno. Negovana, i uvek nasmejana Marijana Mateus prosto zrači, međutim, njene poslednje fotografije, na "Instagramu" su napravile potpunu pometnju.

Naime, Marijana se fotografisala na suncem okupanoj plaži Sen Tropea, a ono što je njenim pratiocima ovog puta privuklo pažnju nisu bili ni besprekorni "outfit" ni bajkoviti pejzaž, već izgled Marijane Matues.

Pročitajte: Kako se Marijana Mateus našla u društvu britanske kraljevske porodice?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

Marijana čini se dugo nije imala tako savršenu liniju, kao ovog leta, pa joj je neobična haljina savršeno stajala, a brojni komentari pratiteljki i prijateljica glasili su: - Nikad zgodnija! Sijaš.

Naravno, Marijana ovaj izgled nije dobila preko noći, a njena tajna su aktivni treninzi, od kojih ne odustaje čak ni kada je na putovanju, kao i izbalansirana ishrana, sa minimumom "zadovoljstava" koja prerastaju u višak kilograma.

Komentari (0)

Loading