Celebrity News

Dajte mi 15 sekundi da ovo kažem PRE NEGO ŠTO SE RASPADNEM: Potresne izjave Jelene Dokić

Suze Jelene Dokić ponovo su uzdrmale domaću javnost i podsetile na pakao, koji je tokom svoje teniske karijere pretrpela talentovana žena.

Dajte mi 15 sekundi da ovo kažem PRE NEGO ŠTO SE RASPADNEM: Potresne izjave Jelene Dokić

Nekadašnja najbolja srpska teniserka ponovo se našla u fokusu domaće javnosti. Iako je o problemima, koje je imala odrastajući kao dete oca, koji je bolesne ambicije ispoljavao tako da je uz nedostatak podrške, Jelena na svojoj koži osetila i nasilje, već govorila, ovoga puta suze Jelene Dokić potresle su ne samo Srbiju, već i ceo svet.

Naime, nekadašnja teniserka, koja danas radi kao analitičar na jednoj australijskoj televiziji, pozvana je u emisiju, u kojoj je komentarisala uspeh Ešli Barti.

Jelena se na uspeh australijske teniserke osvrnula sa suzama u očima, a njena reakcija potresla je svetsku javnost.

Pročitajte: Jelena Dokić u novoj životnoj borbi - Sa njim će ruku pod ruku ostvariti sve snove! (foto)

- Zaista jeste neverovatna, ali samo želim da kažem ovo pre nego što se raspadnem. Dajte mi 15 sekundi - rekla je sa suzama u očima.

- Želim da pozdravim njene roditelje, Roberta i Džozi, jer ljudi potcenjuju značaj porodice. Ona stalno priča o tome. Kao neko ko nije imao tu podršku kažem da je to jako bitno. Ovo će biti primer roditeljima u Australiji i širom sveta ne samo kako da odgaje šampiona, već i sjajno ljudsko biće - rekla je i dodala:

- Podržite ih, nemojte ih pritiskati i budite tu za njih. Zato je ona tu. Veliki pozdrav za njih, svaka čas - istakla je Jelena.

Podsetimo, o paklu koji je sa ocem Damirom prošla i posledicama koje je nasilje na nju ostavilo, govorila je prošle godine za britanski "Telegraf", a njena bol osećala se u svakoj rečenici.

- Prošla sam kroz mnogo toga, ali nije bilo mnogo opcija. Bilo je ili da prođem kroz to ili da odustanem. Umalo se nisam ubila u toj fazi. Bez obzira koliko bi stvari postale teške, zbog zlostavljanja koje je činio moj otac, nasilja i maltretiranja, želela sam uvek kao i u tenisu da pronađem izlaz. Verovala sam da postoji nešto bolje, da mogu da pronađem rešenje. Za to sam se borila - da imam bolji život jednog dana - rekla je tada i svakodnevno nastavila borbu, sa širokim osmehom na licu.

Komentari (0)

Loading