Celebrity News

ŠOK FOTOGRAFIJE: Konačno isplivao dokaz o svim estetskim zahvatima koje je na licu radila Megan Markl

Estetske korekcije Megan Markl neretko su tema svetske javnosti. Naime, mnogi estetski stručnjaci smatraju da Megan ima gotovo savršen oblik glave, kao i crte lica, ipak, postavlja se pitanje, da li je njena lepota dar prirode ili estetske hirurgije.

ŠOK FOTOGRAFIJE: Konačno isplivao dokaz o svim estetskim zahvatima koje je na licu radila Megan Markl

Izgled Megan Markl neretko prati niz komplimenata na račun njenog odmerenog držanja, svedenog stila, a pre svega njene prirodne lepote. Ipak, posle fotografija, koje prikazuju vojvotkinju od Saseksa pre dve decenije i danas, mnogi više nisu sigurni u to, koliko je savršen oblik lica Megan Markl prirodan.

Vojvotkinja od Saseksa uzor je ženama širom sveta, a na njenu prirodnu lepotu, mnogi se pozivaju, kada govore o savršenstvu. Ipak, čini se da Megan Markl jednostavno ima pravu meru, pa čak i ono što definitivno nije prirodno, tim stručnjaka za nju uradi savršeno.

Estetske korekcije Megan Markl dugo su tema u svetskim medijima, a sada su se pojavile i fotografije koje pokazuju da je tokom proteklih godina, Megan doživela veliku transformaciju.

Pročitajte: ŠOKANTAN OBRT - Otac Megan Markl prokomentarisao rođenje unuke! Šta će reći Megan?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MCAN Health (@mcanhealth)

 

O estetskim korekcijama na licu Megan Markl govorio je i svetski poznati stučnjak iz oblasti estetske hirurgije:

- Megan ima gotovo savršeno oblikovan nos. Pravilno su joj smeštene oči i njena brada u obliku slova V je klasično lepa. Lice joj je dobrog oblika i blizu je onoga što su Grci smatrali savršenim - izjavio je jednom prilikom estetski hirurg De Silva.

Fotografije iz studentskih dana pokazuju, da njen nos ranije, nije bio tako savršeno oblikovan, a fanovi na društvenim mrežama oko toga su poveli ozbiljnu polemiku.

- Megan je odradila nekoliko zahvata, ali lepo i umereno. Vidi se razlika, ali nije preterala  - samo je jedan od komentara na društvenim mrežama, dok ima i onih koji smatraju da se tokom sazrevanja, njeno lice potpuno prirodno izmenilo.

Komentari (0)

Loading