Celebrity News

Milica Dabović: Mislim da je vreme da progovorim! OVA POZNATA ŽENA mi je UNIŠTILA ŽIVOT I KARIJERU (FOTO)

Autor: | 15/03/2022

Milica Dabović, bivša reprezentativka naše zemlje u košarci i trenutno učesnica nove sezone Survajvera, ogorčena je na trenera nacionalnog tima Marinu Maljković

Milica Dabović: Mislim da je vreme da progovorim! OVA POZNATA ŽENA mi je UNIŠTILA ŽIVOT I KARIJERU (FOTO)

Milica Dabović trenutno je možda jedna od najspremnijih žena crvenog tima Survajvera, a tome je doprinela višegodišnja sportska karijera, ali i životne lekcije, koje je nimalo nisu mazile. Poslednjih godina skandali u koje je upletena ne jenjavaju.

U jednom intervjuu za naš magazin Milica je svojevremeno otkrila ko je žena koja joj je uništila život, o čemu je tada brujala domaća javnost.

Mnogi su se pitali zašto nije bilo vas na tom Evropskom prvenstvu?

- Ta tema je moja bolna tačka, ali uskoro će izaći knjiga u kojoj otkrivam čitavu pozadinu mog progona iz reprezentacije. Kada vam trener u lice kaže da bi najbolje bilo da odete u prostituciju jer više nikada nećete igrati u njenom timu, ne ostaje vam ništa drugo nego da patite što niste tu. Međutim, svi udarci koje sam pretrpela čine me jačom. Sve je dovelo do toga da se osmelim i napišem čitavu istinu u knjizi, sve ono što nisam smela ranije da pominjem od sramote. Ljudi će biti šokirani podacima iz te knjige i neće to čudo trajati samo tri dana, kako izreka kaže. Dobijala sam pretnje i ucene da je ne objavim, prošla sam veliku torturu i osetila sam da sada moja sestra Ana prolazi kroz isto to, jer nisam videla da je provodila onoliko vremena na terenu koliko je zaslužila. Sa suzama u očima gledala sam sve što joj se dešava.

Hoćete li da kažete da je Anin loš tretman u timu Marine Maljković posledica njene osvete vama?

- Ne verujem, jer njihov sukob je trajao i pre mog odlaska. Iz reprezentacije sam otišla upravo zato što više nisam mogla da slušam uvrede, a svojoj sestri se divim jer već jedanaest godina trpi sve ono što ja nisam mogla. Moram reći, svaka čast devojkama koje su osvojile zlatnu medalju, ali ja u tom timu nisam primetila atmosferu koja je krasila onaj od pre šest godina, u kojem sam bila i ja. Sada je bila prisutna borba koja ih je dovela do trijumfa, ali sve drugo je nedostajalo. Tu nije bilo košarke, pobedile su isključivo na iskustvo.

Pročitajte: IZLAZI NA SLOBODU? Ovo je brat Milice Dabović koji je u zatvoru, a evo šta mu je košarkašica poručila

Zar nije najbitnije da su pobedile?

- To ne osporavam, ne mogu reći ništa protiv Marininog uspeha, ali mogu osporiti nju kao ličnost. Čak i kao trenera. Ona dobro vodi treninge, ali ne i same utakmice, to ne zna da radi i to je činjenica. Neka me pljuju, neka kažu šta hoće, ali to je moj stav i stojim iza njega.

Velika je razlika između Ane i vas, po temperamentu i svemu ostalom. Mislite li da je baš zbog njenog smirenijeg karaktera bolje prolazila u životu?

- Tako je, dok sam ja uvek udarala glavom u zid, ona je umela da prvo razmisli pa zato nikada nije ni udarala. Različite smo osobe, ali mislim da smo baš zbog toga bile dobar tandem u timu u kojem smo sve osvojile. Ja sam bila poznata kao noge tima, dok je Ana bila njegova glava. I uvek je umela da me smiri i primiri, to je Ana.

Poslednjih godina vaše ime se pominjalo u medijima najčešće zbog skandala iz vašeg privatnog života. Mislite li da su bacili senku na sve što ste učinili u sportu?

- Bačena je senka ne samo na moje sportske uspehe već i na moju pravu ličnost. Večito sam bila dobar primer omladini, petnaest godina nisam popila alkohol, zapalila cigaretu, popila kafu, čak ni izašla u diskoteku. Međutim, o meni se pisalo isključivo zbog skandala, za koje pritom nisam ja odgovorna, već sam u njima bila samo žrtva. Šteta je da neko ko je osvojio tolike medalje bude prepoznat samo kroz skandale. Nekada me je to nerviralo, danas samo kažem da se za dobrim konjem prašina diže. Nadam se da će me jednog dana ponovo pratiti dobar imidž, najpre zbog mog sina koji treba da odraste u ispravnog muškarca.

Pročitajte: Milica i Ana Dabović pokazale majku, ovo je žena koja je prošla kroz pakao sa svojim ćerkama (FOTO)

Boško Karanović

 

Da li ste delom odgovorni i vi, možda ste u svojim ispovestima iz najbolje namere postigli kontraefekat u javnosti?

- Nije mi žao što sam uvek bila iskrena i mislim da bi svako mogao da se pronađe u nekom od mojih intervjua, naročito kada su u pitanju promašaji s muškarcima. Manipulisali su mnome više puta, pravili mi pakao od života, pljačkali me, ali bar se nadam da će drugim devojkama to biti škola.

Da li je bila škola vama?

- Malo sam naučila, moglo bi to mnogo više. Takva sam, verujem ljudima, naivna sam. Ali makar sam sigurna da dugo neću ulaziti u novu vezu, to mi zaista ne treba. Fokusirana sam na sina Stefana, na porodicu, na mir koji mi je preko potreban. A kada budem imala dečka, gledaću da mu proverim i deseto koleno pre nego što bude ozbiljno.

Nakon svega, okrećete drugi list. Šta vam uliva nadu u novi početak?

- Zaista osećam da jesam na početku i to je divno, nakon mnogo vremena niko me ne zloupotrebljava. Volela bih da postanem trener, pokrećem i modnu liniju, a privatno mi samo treba mir uz sina i porodicu. To je sve što tražim.

 

Komentari (1)

Loading