Celebrity News

Igorovo prvo oglašavanje nakon potvrde razvoda od Severine: OVO će je baš zaboleti (FOTO)

Oglasio se Igor Kojić i samo još više povećao slutnje da je na brak sa Severinom definitivno stavio tačku. Poruka koju je ovoga puta poslao, Severinu će baš zaboleti.

Igorovo prvo oglašavanje nakon potvrde razvoda od Severine: OVO će je baš zaboleti (FOTO)

Brak Severine i Igora Kojića pod lupom je javnosti već više od godinu dana. Znakove da se mire, ili razvode, mediji su pronalazili gde god se za to ukazala prilika, dok su supružnici birali da na odvojenim adresama, mirno i bez pompe, žive svoje živote.

Jedina spona za sve ovo vreme, bila im je "Instagram", a kada su se pre nekoliko dana i na pomenutoj društvenoj mreži, otpratili, postalo je jasno da su nagađanja javnosti istinita i da je ljubavi došao kraj.

Iako su dugo oboje ćutali, o svojim neraščišćenim odnosima, Igor Kojić ovoga puta oglasio se na "Instagramu".

Pročitajte: Srce joj je bilo slomljeno - Ovu lepoticu Igor Kojić ostavio je zbog Severine! (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

 

Naime, on je odlučio da ovo leto provede putujući, u društvu porodice i prijatelja, pa je spakovao kofere i na neko vreme napustio Beograd.

Oglasio se Igor Kojić, nakon što su svi mediji u regionu preneli da se on i Seve definitivno razvode, a poruka koju je ovim putem poslao, pevačicu bi mogla da zaboli.

Naime, on je objavio fotografiju zida jednog restorana, na kome je pisalo: " Tamo si, gde bi zapravo trebalo da budeš" i ovim putem jasno je svima stavio do znanja da je u svom životu krenuo dalje i da je ta odluka najbolja koju je u poslednje vreme mogao da donese.

Instagram

 

Iako se Seve još uvek nije oglasila, ovakav Igorov postupak sigurno joj neće lako pasti, jer staviti tačku na veliku ljubav, posle toliko vremena i borbe, zasigurno nije jednostavna odluka.

Komentari (0)

Loading