Celebrity News

Sanja Marinković iznenadila izjavom: Ponovo se viđam s bivšim mužem

Bivši muž Sanje Marinković, Aleksandar Uhrin i voditeljka emisije "Magazin In", stavili su tačku na svoj brak 6. januara ove godine, a sada je Sanja otkrila u kakvom su odnosu danas, tačno šest meseci od zvaničnog razvoda ona i Aleksandar.

Sanja Marinković iznenadila izjavom: Ponovo se viđam s bivšim mužem

Tačku na svoju ljubav dugu čitavu deceniju bivši muž Sanje Marinković i autorka emisije "Magazin In" stavili su početkom godine, a od tada voditeljka nije mnogo komentarisala svoj razvod u medijima.

Ipak, sada je prvi put posle duže vremena odlučila da u javnosti otkrije u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom:

- Iako smo se razveli, Aleksandar i ja smo najbolji prijatelji i roditelji svog deteta. Komuniciramo i viđamo se na dnevnom nivou, i kada je reč o našem sinu Strahinji, sve je kao što je nekada bilo – otkrila je bez zadrške Sanja i osvrnula se na podršku koju majkama u ovoj situaciji očevim mogu pružiti.

Pročitajte: Papiri za razvod su podneti, Aleksandar Uhrin je bivši muž Sanje Marinković! 

- Mislim da je jako važno kakav odnos imaju mama i tata. Otac je veoma važan u odrastanju deteta i sigurna sam da, ako ne materijalnu, očevi mogu da pruže drugačiju pomoć i da učestvuju u odgajanju deteta. Kada je reč o samohranim majkama, mislim da je jako važno kako grade odnos s bivšim partnerima - rekla je za "Alo" ona, srećna što sa Aleksandrom gradi skladan odnos i što odluke o sinu donose zajedno.

Komentari (0)

Loading