Celebrity News

Šokiraće vas NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA sa prvog venčanja Vesne Zmijanac!

Autor: | 29/06/2021

Miroljub Aranđelović Kemiš i Vesna Zmijanac su osamdesetih godina prošlog veka stali na ludi kamen, iako je njihov brak bio kratkog daha šokantna fotografija sa venčanja ovekovečila je taj moment.

Šokiraće vas NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA sa prvog venčanja Vesne Zmijanac!

Mnogi nisu verovali ko se nalazi na fotografiji koja je isplivala na "Instagramu". U cvetu mladosti nasmejana Vesna Zmijanac u beloj venčanici sa kratkom frizurom modernom u to doba u zagrljaju njenog supruga Kemiša u mršavom izdanju. 

Oboje u jeku popularnosti poznata pevačica i harmonikaš osvanuli su na naslovnici jednog popularnog  jugoslovenskog magazina.

Pročitajte: Preokret u karijeri - Vesna Zmijanac postaje preduzetnica?

- Za mene su to bile lepe godine. On je bio sjajan suprug, ali naš brak nije imao perspektivu. Sve što je lepo kratko traje i brzo prođe. Bio je to jedan turbulentan period u našim životima. Bili smo mladi i ostala je lepa uspomena - rekla je Vesna jednom prilikom.

- Vesna i ja smo se rastali kao ljudi. Nakon razlaza imao sam svoj stan, vodeni krevet i brojne devojke. Nije mi padalo na pamet da se vezujem. Nakon nekog vremena u moj život ušla je Zorica i unela neku drugu dimenziju. Moja sadašnja žena me nije otela Vesni, već sam tada sam odlučio da odem - objasnio je Kemiš u jednom intervjuu.

Komentari (0)

Loading