Celebrity News

Pokušao je da pobegne od fotoaparata, ali nije uspeo! Pogledajte kakav je FRAJER izabranik Sanje Kužet (FOTO)

Autor: | 29/06/2021

Izabranik Sanje Kužet koga lepa voditeljka pominje u intervjuima kao čoveka svog života sa kojim je pronašla sreću iz drugog puta, retko kada imamo priliku da ga vidimo na događajima.

Pokušao je da pobegne od fotoaparata, ali nije uspeo! Pogledajte kakav je FRAJER izabranik Sanje Kužet (FOTO)

Biznismen Nemanja Živojinović je čovek koji se krije od reflektora, iako je ovaj put uhvaćen na proslavi Grand produkcije. Pokušao je da zaobiđe brojne fotografe koji su čekali zvanice, ali mu nije pošlo za rukom.

Iako je njegova lepša polovina navikla da je prati medijska pažnja, njenom izabraniku to očigledno ne prija.

Ata Images

 

Inače, Sanja i Nemanja žive u vanbračkoj zajednici u kojoj odgajaju dvoje dece, a jednom  prilikom je otkrila detalje njihovog prvog susreta koji je bio sudbinski.

Pročitajte: Sanja Kužet o fatalnom susretu koji joj je promenio život

Ata Images

 

-Prvi put je bio kad smo bili jako mladi, ja 21 godinu, on 23, upoznali smo se na Kritu, to je neka slučajnost ispala... Videli smo se još u avionu i onda tamo posle neka 3, 4 dana smo stupili u kontakt, njegovo i moje društvo, upoznavanje međusobno i do kraja letovanja smo se svi zajedno zabavljali. Naravno, to su tada bili drugarski odnosi i zapravo se ništa značajno tada nije ni dogodilo, tek povratkom u Beograd i nastavkom druženja javile su se i neke simpatije, pa je to bila neka kratka vezica iz tog perioda života. To je bilo jedno lepo letovanje iz kojeg su nastala super drugarstva, i to društvo i dan danas na neki način funkcioniše, prisetila se Sanja Kužet za "Mondo".

U poslednjem trenutku ipak je rešila da se vidi sa starim društvom, 10 godina posle pomenutog letovanja.

- Tu su se nama ponovo putevi ukrstili, ponovo neka češća viđanja, ispijanje kafe i zapravo činjenica da se pred vama nalazi čovek koji vas želi i koji je apsolutno na svom mestu, a nije ni stvar da je neko samo okej, nego se dogodilo ono što je najvažnije, hemija i ljubav - objasnila je Sanja, kojoj papir nije važan koliko odnos sa partnerom.

 

 

Komentari (0)

Loading