Celebrity News

PRVI PUT OD RAZVODA: Glumica Bojana Maljević pojavila se na javnom događaju posle godinu i po dana i brojnih životnih udaraca u tom periodu

Bojana Maljević prvi put se pojavila na nekom javnom događaju ne samo otkako je preživela razvod, već i mnoge druge životne izazove.

PRVI PUT OD RAZVODA: Glumica Bojana Maljević pojavila se na javnom događaju posle godinu i po dana i brojnih životnih udaraca u tom periodu

Lepo je ponovo videti osmeh na licu glumice Bojane Maljević (47), ali i videti Bojanu uopšte, nakon što je duže od godinu dana bila potpuno odsutna iz domaćeg javnog života a sve zbog velikih privatnih bitaka koje je vodila. Baš zbog tog primetnog odsustva, mnogi su bili prijatno iznenađeni kada su je juče videli na komemoraciji održanoj u čast preminulog filmskog autora Božidara Bote Nikolića u Jugoslovenskoj kinoteci u centru Beograda. Bilo je to Bojanino prvo pojavljivanje u javnosti još od davne promocije njene serije "Dug moru" pre godinu i po dana, a zadovoljstvo mnogih što je vide bilo je veće činjenicom da je glumica i scenaristkinja zbilja izgledala osveženo nakon svega što se pisalo u medijima.

Boško Karanović

 

A pisalo se da je vodila bitku na dva fronta - zdravstvenom, kada je krajem prošle godine "zaradila" obostranu upalu pluća izazvanu koronavirusom zbog koje je ležala u bolnici, ali i na emotivnom nakon što je "Story" objavio informaciju da se Bojana razvela od supruga Slobodana Skerlića nakon više od dvadeset godina braka. Glumicu je tada veoma uzrujalo što se o toj informaciji govori u javnosti, ali nikada je nije demantovala. I da je bar sve to bio kraj mukama proslavljene glumice. Za jednu ženu sasvim dovoljno problema, zar ne? Međutim, bila je Maljevićeva tema javnosti i kada se saznalo da je dobijala pretnje smrću zbog izraženog javnog pozitivnog stava o filmu "Quo vadis, Aida" i njegovoj nominaciji za "Oskara", a dok to nije bila laka epizoda za nju, u fokusu medija našla se i kada je aktuelna bila tema silovatelja Mike Aleksića koji je poznat i kao njen kućni prijatelj, a mnogi su bili razočarani kada Maljevićeva nije jasno osudila njegova zlodela.

Pročitajte: Glumica Bojana Maljević: Ne mogu da zaboravim bivšeg muža

 

 

Koliko teških epizoda za glumicu u tako kratkom vremenskom periodu... nikome ne bi bilo lako, ali ona je pokazala da je optimista i ponovo je stala pred medije i sve svoje kolege. Ona priprema nastavak svoje pomenute hit serije što će na jesen verovatno biti povod da je još više viđamo u javnosti i možda se točak sreće konalno preokrene pa uspesi ponovo postanu glavna okosnica kada su u pitanju priče o Bojani Maljević.

Komentari (0)

Loading