Celebrity News

Tamara Kalinić staje na ludi kamen! Konačno progovorila o SVADBI sa partnerom kog javnost još nije imala prilike da upozna

Tamara Kalinić, naša najpoznatija modna influenserka u svetu, po jednom od sve ređih dolazaka u Beograd otkrila nam je trendove za predstojeću sezonu, ali i govorila o tome šta joj danas znače rodni Novi Sad i Beograd, kao i na koji način njena romansa ide u sve ozbiljnijem smeru.

Tamara Kalinić staje na ludi kamen! Konačno progovorila o SVADBI sa partnerom kog javnost još nije imala prilike da upozna

 Ako je takozvanim influenserima, zanimanju koje u trećoj deceniji dvadeset prvog veka više i ne prevodimo, u opisu posla da vam udele pokoji savet kako da izgledate, a samim tim se i osećate bolje, kao i kako da vam život kroz modne odabire makar za trunčicu postane bajkovitiji, onda jedna od najistaknutijih predstavnica ove novonastale branše Tamara Kalinić (32) ima sav neophodan kredibilitet za tako nešto. To je jasno već kada je vidite izbliza, što je prilika koja je u Beogradu sve ređa otkako je naša najuspešnija zvezda „instagrama“ počela da živi u Parizu, koji se smatra jednim od najvećih centara ovog posla budućnosti. Tamara pleni svojom pojavom i zadovoljnim izrazom lica, a uskoro ćemo saznati da su razlozi za to privatne i poslovne prirode, što je uvek najbolja kombinacija. Krajem prethodne sedmice pojavila se na jednom beogradskom događaju, što je bila savršena prilika da proverimo kako se danas oseća u srpskoj prestonici kada nekako stigne da je obiđe.

Pročitajte: Tamara Kalinić otkriva za "Story" - U Parizu sam pronašla ljubav!

Boško Karanović

 

– Veoma kratko sam u Beogradu, ali mnogo volim da dođem. Međutim, moram da priznam kako volim da dođem nakratko. Mislim da mi ne bi prijalo da boravim u njemu duže od nedelju dana, jer se onda obično ulenjim. Ovde je život lep, nekako lagan – objašnjava nam Tamara koja smatra da je Pariz ipak daleko brži za život.

– U Parizu moj život izgleda drugačije jer mnogo više radim. Moje radno vreme prevazilazi okvire od ponedeljka do petka, a moja radna svakodnevica započinje već oko 6.30 ujutru i traje do večernjih sati. Ako čak i uspem da završim do, recimo, sedam uveče, obično usledi nekakva večera koja opet sa sobom nosi poslovne elemente. Ipak, to ne znači da mi je svaki dan isti, baš suprotno. Na primer, sredom posetim neki događaj, četvrtkom bude neko važno slikanje za promociju određenog brenda, petkom moram da odem izvan grada i radim nešto potpuno drugo, tako da mi nijedan dan nije isti – otkriva nam blogerka detalje svoje rutine, ali uz jednu bitnu napomenu.

Pročitajte: Idealan za dane bez insipracije - Modni savet Tamare Kalinić, koji ćete usvojiti već danas (video)

Boško Karanović

 

– Veoma mi je bitno ono što sam naučila u pandemiji, a to je da se posvetim sebi, da uvek odvojim i malo vremena za samu sebe, što ranije nisam znala – iskrena je Kalinićeva. Dok za Beograd, gde često takođe ima poslovne obaveze, nema vremena koliko bi volela, zamislite tek šta joj preostaje za rodni Novi Sad, koji joj je urezan u srce.

– Ne posećujem Novi Sad u meri u kojoj bih to volela, ali svaki put kada se zateknem u Srbiji, obavezno odem i tamo. Moram ovom prilikom da naglasim da mnogo, mnogo volim svoj Novi Sad. Volela bih da mi se jednom ukaže prilika da posetim svoju srednju školu, da zahvalim svim profesorima. Isto, naravno, važi i za osnovnu školu. To mi je važno jer nosim lepe uspomene iz detinjstva, samim tim iz Novog Sada – priča nam Tamara koja ovog puta u Srbiju nije došla sama. Tu je zajedno sa svojim izabranikom i premda o njemu javnost ne zna previše, zvezda društvenih mreža tvrdi da ga ne krije.

         Tamara Kalinić - Svog dečka ne krijem, ali ga i ne ističem

– Svog dečka ne krijem, ali ga i ne ističem na društvenim mrežama, jer smatram da to nije deo mog posla, da moja privatnost ne spada u ono čime se bavim javno. To ne znači da je ljubomorno čuvam od svih. Ko zna, možda ću jednog dana promeniti taj stav, pa vas iznenadim nekom objavom gde sam u njegovom društvu, ali nemojte me držati za reč – kaže nam Tamara koju smo ipak morali da pitamo i da li će izuzetak možda napraviti kada dođe vreme za udaju, kao i koliko je takav korak trenutno blizu ili daleko od nje.

– Mogu vam reći da smo baš po dolasku, dok smo bili u autu, malo razgovarali i na tu temu. Ali ti razgovori još uvek nisu naročito intenzivni, tu i tamo se provuče kao tema. Mislim da samo čekamo pravi trenutak za takvu odluku – kaže nam Tamara koja za kraj ima i modnu sugestiju svima koji bi voleli da ostanu u trendu.

– Ljudi su nakon svih ovih karantina i drugih izazova pandemije postali zaista kreativni. Posledica toga je da se radujemo bojama, gledamo da budemo što veseliji jer nam je toga nedostajalo, zato se, na primer, mnoge dame raduju haljinama za izlazak, a priznajem da sam i ja među njima. Nadam se da nam sledi jedan prelep period kako u svakom drugom, tako i u modnom smislu, da će biti prepun boja, veselja i različitih slavlja – predviđa blogerka koja u inostranstvu na svakom koraku nastoji da odbrani i boje naše zemlje.

Čitajte novi broj magazina "Story" koji je u prodaji od 23. juna.

story

 

 

 

Komentari (0)

Loading