Celebrity News

Suze u emisiji: Suzana Jovanović priznala da u braku sa Sašom žali samo zbog jednog

Autor: | 21/06/2021

Suze Suzane Jovanović otkrile su koliko su snažne emocije supružnika koji se i dan danas vole kao da su se tek zaljubili.

Suze u emisiji: Suzana Jovanović priznala da u braku sa Sašom žali samo zbog jednog

Već dve i po decenije Suzana Jovanović i Saša Popović uspešno plivaju u bračnim vodama, a prijateljstvo i podrška su osnova njihove zajednice. Pevačica je skoro imala promociju svog novog albuma za čiju realizaciju i joj je Saša bio veliki vetar u leđa za sve nove i lepe pesme koje je želela da iznese publici na pravi način.

U gostovanju u emisiji „Sceniranje“ putem videa obratio se Saša i otkrio svima kakva je njegova supruga privatno i raznežio brojne fanove kraj malih ekrana.

- Suzana je jedna izvanredna žena, divna supruga, divna majka, divna domaćica i ono što je sada važno da se naglasi jeste da je ona svoju karijeru podredila isključivo meni, mom poslu i mojoj karijeri. I posle 25 godina zajedničkog života ovo je bila jedna sjajna prilika da joj se odužim i da joj pomognem da uradi ovaj album. Želim joj mnogo sreće i mnogo uspeha. Volim te, Suzana najviše na svetu - rekao je Sale, a Suzani su potekle suze od tih divnih reči.

Pročitajte: Suzana Jovanović i Saša Popović o detaljima svog života iza kamere - Jedemo čorbast pasulj i boraniju

 

U emisiji Suzana je naglasila i da je njihov brak fenomenalan, te da se vole kao i prvog dana.

Na pitanje gledalaca da li žali za nečim, pevačica je iznenadila odgovorom.

- Žalim što nas dvoje nismo imali više dece. Mada Saša nikada nije odvajao Danijela iz porodice. Uvek govori naš Danijel i naša Aleksandra - navela je pevačica.

Suzana je rekla da bi želela još jednog dečaka, dok, kako je naglasila, Saša nikada nije imao želje kada je u pitanju pol deteta.

 

Komentari (0)

Loading