Celebrity News

Snaja Lidije Vukićević prava je misterija! Otkrivamo zašto sin Andrej krije devojku

Sin Lidije Vukićević u srećnoj je vezi ali odlično je krije od javnosti.

Snaja Lidije Vukićević prava je misterija! Otkrivamo zašto sin Andrej krije devojku

Odveć je poznato da glumica Lidija Vukićević može da se pohvali sa dva zgodna naslednika Davidom i Andrejem, a godinama unazad oni su bili predmet pažnje mnogih beogradskih devojaka od kojih su neke čak neskriveno poručivale da bi volele da im Lidija bude svekrva. Međutim, glumica se uvek ograđivala i isticala da će takva odluka biti isključivo na njenim sinovima, te da se ona ne meša u njihove ljubavne izbore. Ali kandidatkinja za poziciju snajke zbilja je bilo mnogo - možda baš zato što su "intervjue" vodile same neženje. Emotivni život starijeg sina Andreja (29) čini se da je bio naročito turbulentan pa mu zato ovom prilikom posvećujemo i posebnu pažnju.

Kako saznajemo, Andrej Mrkela već izvesno vreme u stabilnoj je vezi sa izabranicom koja, za razliku od nekih njegovih prethodnih, nije iz javnog sveta. I baš zato sinu bivšeg fudbalera Mitra Mrkele od posebne je važnosti da tu vezu sačuva samo za njihovu privatnost. Slično je pokušavao i sa prethodnim ljubavima - poznato je da je jedna od njegovih devojaka u prošlost bila i poznata modna blogerka Zorannah, a čak i s njom je Andrej nastojao da sačuva vezu od medija, pa se za nju saznalo tek nakon raskida. Šta onda očekivati od ove veze? Srećan par viđen je u jednom beogradskom lokalu pokušavajući da se skloni od znatiželjnih pogleda, a Andrej navodno dugo nije bio tako srećan pokraj jedne izabranice. Fudbaler je uvek bio poznat kao miljenik žena, od njegovih romansi poznate su i veze sa Vanjom Manić, Zoranom Jovanović i drugim, ali sada je pronašao devojku kraj koje bi želeo da se primiri.

Pročitajte: Poseban osećaj: Lidija Vukićević se pohvalila velikim USPEHOM SVOG SINA

Lidija Vukićević rekla je nedavno da je sa svakom od devojaka svojih naslednika stvorila prijateljsk odnos, a ne sumnjamo da je tako i sa aktuelnom Andrejevom izabranicom.

- Neću biti stroga svekrva. Ja sam srećna kada su i moji sinovi srećni. Sve bivše devojke mojih sinova su moje drugarice, one dolaze kod mene, pričam sa njima. Nikada im se u izbor devojaka nisam mešala. Mogu da me pitaju za savet, ali ne namećem svoje mišljenje. Greška je kada se majke guraju gde im nije mesto - rekla je Lidija.

Komentari (0)

Loading