Celebrity News

Fotografija sa venčanja je dokaz ljubavi: I posle 39 godina braka Dule Savić i Marina Rajević podjednako zaljubljeni

Brak Duleta Savića i Marine Rajević opstaje već dugih trideset devet godina. Bogatiji za dva sina, dve snahe i uskor, čak petoro unučadi, Dule i Marina vole se i podržavaju baš kao prvih dana njihove ljubavne priče.

Fotografija sa venčanja je dokaz ljubavi: I posle 39 godina braka Dule Savić i Marina Rajević podjednako zaljubljeni

Dule Savić i Marina Rajević važe za jedan od najskladnijih bračnih parova domaće javnosti, a ljubav i podrška kojom jedno drugo obasipaju, dokaz je da kada nađete pravu osobu emocije nemaju rok trajanja.

Marina, koja je ljubav svog života upoznala sa samo osamnaest godina, za naš magazin otkrila je kolika je za nju to sreća bila:

Pročitajte: Marina Rajević Savić: Dušan je sinovima bio najbolji uzor

 

 

- Kao verujuće biće, znam da se sve događa po božjem promislu. Naš susret je nešto najlepše što je moglo da nam se dogodi. Drukčiji život ne mogu da zamislim. Nikada nisam ni pomislila kako bi to izgledalo da se nismo sreli. Zahvalni smo Bogu na svemu i uvereni smo da je naš susret najveći dar. Ponašali smo se uvek u skladu s tim osećanjem i prepoznajemo koliko naš trud urađa plodom - rekla je i dodala:

- Mi smo se upoznali dok smo oboje bili veoma mladi. Sazrevali smo jedno uz drugo, imali smo slična interesovanja, zajedničke ciljeve, radovali se svakom novom danu. Harmonija se ne postiže lako i odmah. Život udvoje zahteva stalnu budnost i trud, osećaj za drugoga, pažnju, strpljenje i razumevanje. Nikada nismo imali potrebu da menjamo jedno drugo. Promene su dolazile neosetno, kao plod sazrevanja. Voleći jedno drugo, podsticali smo ono najbolje u nama. To i jeste potvrda prave ljubavi. 

Brak Duleta Savića i Marine Rajević dug 39 godina samo je dokaz da ljubav postaje jača iz dana u dan, ako se oba partnera trude da je neguju, a fotografija sa njihovog venčanja samo potvrđuje, da se gotovo četiri decenije unazad ništa nije promenilo - zaljubljeni pogledi, podrška i ljubav jaka kao prvog dana, sve to prisutno je u njihovoj zajednici danas.

 

 

Komentari (1)

Loading
Zdenka Petović

21:57 20.06.2021

Ova slika i ovakva divna priča treba bude uzor mladima. Divni su, bez ijednog skandala u životu. Želim im od ❤️ puno, puno sreće i ljubavi. Nažalost ovako lepe životne priče i prave vrednosti su retke u našim medijima. Zamenile su ih farme, parovi, blud i razvrat.