Celebrity News

Nema veće sreće: Berguzar Korel otkrila pol bebe!

Autor: | 17/06/2021

Beba Berguzar Korel i Halita Ergenča koja je na putu već je usrećila njihovu porodicu i svi jedva čekaju da dođe na svet kako bi je najzad upoznali.

Nema veće sreće: Berguzar Korel otkrila pol bebe!

Poznata turska glumica Berguzal Ergenč “broji sitno” do odlaska u porodilište i ne može da dočeka dan kada će dobiti još jednog člana porodice.

Oduševljenje je još veće, jer poznati glumački par očekuje devojčicu! Nakon dva dečaka Ali i Han, devojčica je prava “višnjica na torti” koja će upotpuniti njihovu porodičnu sreću, kako prenosi magazin "Hello!". Dečaci se veoma raduju što će dobiti sestru.

Pročitajte: Berguzar Korel iskreno progovorila o komplikacijama u trećoj trudnoći!

Iako su pripreme za porođaj počele, posebno iznenađenje Berguzarinih prijatreljica izmamilo joj je široki osmeh. Drugarice su joj organizovale “baby shower”.

 - Samo Bog zna koliko smo ovo želeli. Naše porodice, prijatelji, bliski ljudi... Imamo zdravu i srećnu decu, uskoro će nam se pridružiti i jedna devojčica. Moja prijateljica Hatidže priredila joj je divan doček. Neka sreća uvek prati drage ljude koji se raduju našoj sreći i koji će uvek biti deo našeg života - napisala je lepa Šeherezada pored fotografija sa bebi - žurke.

Prelep detalj usnule bebe na torti raznežio je glumicu, svoje ushićenje podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu.

Pročitajte: Berguzar Korel i Halit Ergenč otvorili vrata svog doma, ovolikog luksuza nema kod naših zvezda (foto)

Instagram

 

— Trudnoća je istovremeno zastrašujuća i predivna — istakla je ona u nedavnom razgovoru s predstavnicima medija i priznala da se ugojila više nego u prethodnim trudnoćama u istom razdoblju. — Ali to su slatke muke — dodala je kroz smešak.

Komentari (0)

Loading