Celebrity News

Prijovićka u zagrljaju Novaka Đokovića, Filipa ni na vidiku (FOTO)

Fotografija Aleksandre Prijović ne prestaje da se komentariše. Lepa pevačica pozirala je sa osmehom na licu u zagrljaju Novaka Đokovića, a gde je za to vreme bio Filip?

Prijovićka u zagrljaju Novaka Đokovića, Filipa ni na vidiku (FOTO)

Fotografija Aleksandre Prijović sa teniserima Novakom Đokovićem i Filipom Krajinovićem, samo je još jedan dokaz da je pevačica veliki ljubitelj tenisa.

Tokom Serbia Opena, Aleksandra je Novaka bodrila iz Vip lože, a posle osvojenog trodeja Roland Garosa, nije mogla a da ne bude gost na velikom slavlju, povodom ovog neverovatno uspeha.

Pročitajte: SVI SU GLEDALI U NJU! Prijovićka se pojavila u VIP loži na Novakovom meču, na sebi nosi stvari u vrednosti stana u Beogradu (FOTO)

 

 

Naime Prija je bila gost na velikoj proslavi porodice Đoković koja se održala u čast Noletove pobede, a kojoj su prisustvovale brojne zvanice iz javnog života. Ona se tom prilikom fotografisala sa svojim prijatelima Noletom i Filipom, ipak njenog supruga Filipa Živojinovića nije bilo na vidiku.

Instagram

 

Podsećamo, proslavu, još jedne u nizu, pobede Novak je organizovao u svom restoranu, gde je uživao u društvu porodice, prijatelja, ali i brojnih fanova, koji su najboljeg tenisera na svetu čekali ispred restorana, kako bi pozdravili njegov veliki uspeh.

Pročitajte: Ko je atraktivna plavuša koja ostavlja Novaku srca ispod fotografija?

Ata Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Car

22:25 18.06.2021

Nije cula za tenis do skoro svi bre rodjeni na dvoru i svi plave krvi