Celebrity News

Čovek koji je promenio sve: Snežana Đurišić o sudbinskom susretu sa Vanjom

Autor: | 16/06/2021

Ljubavni život Snežane Đurišić sve zanima posebno od momenta kada je nakon perioda tuge upoznala čoveka koji je čini srećnom.

Čovek koji je promenio sve: Snežana Đurišić o sudbinskom susretu sa Vanjom

Nakon 36 godina srećnog braka Snežana Đurišić je izgubila muža. Nikad ga nije prebolela, ali je uspela da se trgne i nastavi dalje. O tom periodu nerado govori, ali je sada otkrila da je nakon smrti supruga zapala u tešku depresiju.

U emisiji "Grand magazin" javno je rekla da je samo zahvaljujući čelnicima "Zvezde Granda" uspela da prebrodi težan period. Saša Popović i Lepa Brena su je pozvali i pomogli joj da prevaziđe očaj sa kojom je živela.

- Zahvalna sam im što su me pozvali i rekli da moram da dođem. Nisam bila za to jer mi nije bilo ni do čega. Jako mi je bilo teško da se transformišem i smejem kada mi nije do smeha, međutim vremenom sam lakše podnosila. Tačnije nije mi bio napor i tada sam shvatila da mi je to zaista pomoglo da lakše izguram to breme - iskreno kaže Snežana koja je neposredno nakon smrti supruga posećivala psihologa pa čak i želela da proda zajedničku kuću.

Pročitajte: Snežana Đurišić stala na kraj glasinama o udaji - Ovo je istina!

 

U tim trenucima Snežana nije ni sanjala da će joj se ponovo dogoditi velika ljubav, iako je za nju bila otvorena.

- Želela sam to ali nisam bila tragač. Moj stav je oduvek bio ako se desi desi se, ako ne, opet hvala Bogu- rekla je Đurišićeva pa ispričala kako je upoznala Vanju.

- Ja u slučajnosti ne verujem. U momentu kad sam bila spremna da se ponovo pojavljujem u javnosti, otišla sam na promociju knjige Jelene Baćić Alimpić i srela Vanju. Znala sam ga 20 godina pre toga i od tad se nismo videli. Bio je u tom istom restoranu nezavisno od promocije, prišao da se pozdravi i pozvao me da sednem sa njim i njegovim prijateljima na kafu - izjavila je Snežana.

Pevačica je dodala i to da se odmah pri susretu osetila hemija i lepa energija, a nakon par izlazaka javila se ljubav u kojoj uživaju i danas.

 

Komentari (0)

Loading