Celebrity News

Obe godinama gledate na televiziji! Nikad ne biste pogodili koja slavna pevačica i glumica su SESTRE Dragana Bjelogrlića! (FOTO)

Autor: | 15/06/2021

Porodica Dragana Bjelogrlića ne voli da eskponira, za razliku od popularnog glumca i producenta čija profesija zahteva uplitanje i saradnju sa medijima.

Obe godinama gledate na televiziji! Nikad ne biste pogodili koja slavna pevačica i glumica su SESTRE Dragana Bjelogrlića! (FOTO)

Jedno od najprepoznatljivijih imena srpskog glumišta Dragan Bjelogrlić ima zavidnu karijeru i veliku porodicu koja ga je uvek čuvala od stranputice.

Kroz karijeru je imao brojne izazove, ali mu je porodica oduvek bila na pravom mestu. Ponašao se zaštitinički prema njoj i zato mnogi ne znaju da ima dve sestra koje bave javnim poslovima.

Jedna od njih mu je sestra od tetke, poznata pevačica Zorana Pavić. Svojevremeno je na pitanje o svom bratu odgovorila:

Pročitajte: Zorana Pavić prvi put otvoreno o vezama i braku - Dva puta sam bila zaprošena

 

- Pored toliko njegovih obaveza od kojih ne zna gde udara poštujem to što me svaki put ispoštuje, da li je u pitanju koncert, promocija. Uvek je bio tu da mi bude podrška. Jako smo bliski - govorila je Zorana Pavić za Nova.rs.

Na pitanje kakav je Bjela privatno, kao brat Zorana je rekla:

– Prvo, jako je zanimljiv. Detinjstvo smo proveli zajedno. Vezuje nas za salaš, gde sam bila kod babe i dede. On je jedan izuzetno duhovit čovek. Toliko imamo zajedničkih anegdota. Za velike praznike smo se uvek okupljali i tu ima raznih dugodovština. On je jedan dobar brat i jako smo bliski.

Druga sestra je njegova koleginica, glumica Marina Vodeničar. Njih dvoje povezuje rodbina iz Barande, tako da nisu u bliskom srodstvu.

Pročitajte: Dragan Bjelogrlić - Nisam vlasnik svog života

Oni u javnosti gotovo nikada ne govore o svom odnosu. Ono što je zanimljivo jeste to da je Marina u Bjelinoj seriji “Senke nad Balkanom” glumila njegovu sestru Smilju.

Komentari (0)

Loading