Celebrity News

Najzad otkriveno: Koga je ljubila Merima Njegomir?

Autor: | 15/06/2021

Ljubavni život Merime Njegomir nije bio “mirno more” kao što mnogi misle, udavala se, ali ta ljubav nije bila dugog veka nakon čega se i razvela. Iako je imala turbulentna dešavanja na ljubavnom planu svim silama se trudila da što više informacija sakrije od sedme sile.

Najzad otkriveno: Koga je ljubila Merima Njegomir?

Kao devojka od 21 godinu rekla je sudbonosno “da” Milanu Njegomiru, koji je od nje bio stariji 20-ak godina. Zbog te velike razlike njihova ljubav privlačila je pažnju javnosti. Sa njim je za 5 godina dobila četvoro dece Milicu, Jelenu, Ljubicu i sina Marka. U tom istom periodu je snimila i 4 albuma, sa ogromnom energijom postizala je sve, čak je i aktivno nastupala.

Razvela se 1995. godine i deca su pripala njoj, iako je bila u žiži popularnosti stalno je radila kako bi mogla da priušti svojoj deci sve što im je neophodno. Iako se šuškalo za nekoliko ljubavnih veza nakon razvoda, nije javno govorila o svoj emotivnom statusu sve dok nije zavolela biznismena Dragoljuba Markovića.

Pročitajte: Veći uspeh od muzičkog - Merima Njegomir je majka četvoro dece! Sin je mezimac, a ćerke su mamina kopija (FOTO)

- Dragoljub i ja smo prijatelji više od dvadeset godina, ali se tek odskoro razvija ljubav među nama. To je ono pravo, verujem. On je pametan i zreo čovek. Razumemo se i imamo slična interesovanja. Uživamo i zajedno smo u svemu. Sa ovog aspekta mislim da je venčani papir potpuno nebitan u životu dvoje ljudi koji se vole, ali jednom sam se već udavala i rodila četvoro dece, čemu više udaja?! - rekla je Merima svojevremeno za “Blic”.

Međutim, nakon godinu dana, ljubav je prestala i oni su se razišli iako su mediji došli do informacija da su oni stali na ludi kamen. Pevačica je sve te navode demantovala.

 

 

Komentari (0)

Loading