Celebrity News

Gluma im je životno opredeljenje: Šta još povezuje Cecu Bojković i Vesnu Čipčić?

Autor: | 14/06/2021

Ceca Bojković i Vesna Čipčić su priznate glumice koje dugi niz godina znalački vladaju scenom, a pored toga ih veže i veliko prijateljstvo koje gaje.

Gluma im je životno opredeljenje: Šta još povezuje Cecu Bojković i Vesnu Čipčić?

Umetnik najbolje razume umetnika, pravilo koje je oduvek važilo odnosi se i na njih dve. Koleginice koje su postale mnogo više od toga, na svom putu karijere razvile su i prijateljstvo za ceo život. Život uz uspone i padove iskristališe ljude koje su pravi za vas, tako su njih dve postale duple kume. 

Ceca je krstila i venčala Vesnu sa bivšim suprugom, glumcem i rediteljem Aleksandrom Alačom, sa kojim ima ćerku Aleksandru Anju i sina Ivana.

Pročitajte: Mnogi od ovog posla BEŽE, ali ne i ova mama i ćerka - Vesna Čipčić i Anja Alač uvek nasmejane

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 - U glumačkom svetu ima iskrenih prijateljstava, umetnici se međusobno dublje i bolje razumeju. Verujem da kod onih pravih izostaju sujeta i zavist, sve što "zagađuje" dobre odnose. Takva prijateljstva postala su još vrednija u doba kada se sve svodi na "simbiozu", računicu, kalkulaciju. Družim se s mojom kumom Vesnom, Gordanom Janjić iz Narodnog pozorišta, Brankicom Vasović, Cisanom Murisidze - istakla je svojevremeno Svetlana Bojković za domaće medije.

Komentari (0)

Loading