Celebrity News

Ovo će vas nasmejati do suza! Poznati voditelj objavio fotografiju sa Novakom iz mladosti, NE BISTE IH PREPOZNALI (FOTO)

Novak Đoković osvojio Rolan Garos – udarna vest koja je raspametila Srbiju jer je nepobedivi teniser opet nas je učinio ponosnim. Nakon četiri sata borbe protiv Stefanosa Cicipasa pobedio ga je sa 3:2 u setovima, publika je uživala u maestralnom nadmetanju dva velikana.

Ovo će vas nasmejati do suza! Poznati voditelj objavio fotografiju sa Novakom iz mladosti, NE BISTE IH PREPOZNALI (FOTO)

Bored brojnog auditorijuma koji je strasno navijao za našeg Novaka iz svih krajeva sveta, što na terenu što kraj ekrana, tako su i ličnosti koje se bave javnim poslom poželele da mu daju vetar u leđa kako bi izvojevao pobedu. 

Jedni su snimali svoje glasno navijanje, dok su drugi jakim rečima i njegovim fotografijama podržali našeg tenisera broj jedan.

Pročitajte: Novak Đoković se potpuno raznežio - Heroju tatin, hvala ti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Međutim, poznati voditelj Filip Čukanović takođe je pratio utakmicu i na nesvakidašnji i originalan način obeležio pobedu srpskog asa. Podelio je zajedničku fotografiju koja je mnoge iznenadila. Poznati voditelj i teniser na staroj fotki izgledaju neprepoznatljivo.

- Novak i ja 2008. godine. Napredovalo se - poručio je nasmejano Filip uz fotografiju staru punih 13 godina,

 

Komentari (0)

Loading