Celebrity News

UHVAĆENI! Nove FOTOGRAFIJE otkrivaju pravu istinu o odnosu Branislava Lečića i atraktivne brinete!

Devojka Branislava Lečića, koja je glumčevo srce osvojila u jeku skandala povodom optužbi glumice Danijele Štajnfeld, zaintrigirala je domaće medije, pa se paparaco upustio u svojevrstan "lov", kako bi o ovoj romansi saznao što više.

UHVAĆENI! Nove FOTOGRAFIJE otkrivaju pravu istinu o odnosu Branislava Lečića i atraktivne brinete!

Glumac, koji se zbog optužbi za silovanje na neko vreme povukao iz javnosti, čini se, otpočeo je potpuno novo poglavlje u svom životu. Naime, neko vreme Lečić se povukao iz posla i medija, a u svoj život pustio je pravo osveženje, lepu, mladu i punu razumevanja, emotivnu partnerku.

Svoju vezu krio je od javnosti, sve dok ga nedavno na aerodromu, paparaci nisu fotografisali u pratnji devojke, koja svojim izgledom neodoljivo podseća na njegovu bivšu suprugu Ninu.

Pročitajte: I lepa i mlada! Nova devojka Branislava Lečića je ista Nina Radulović (FOTO)

Ata Images

 

Iako ovim povodom nije želeo da da komentar o svom emotivnom statusu, Branislav je odlučio da svoju vezu više ne krije od javnosti, već da slobodno uživa u ljubavi sa lepom brinetom.

Devojka Branislava Lečića od svog dragog dobija nesumnjivo mnogo pažnje, a poslednjim gestom glumac ju je razoružao. Pozvao ju je na romantičnu večeru u jedan od svojih omiljenih restorana, a onda su držeći se za ruku šetali ulicama Beograda, što su zabeležili i paparaci, pa je više nego jasno da ova veza više nije tajna.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading