Celebrity News

Posle dugo vremena princeza Jelisaveta Karađorđević pojavila se sa suprugom! Da li su dobar par? (FOTO)

Jelisaveta Karađorđević, princeza i jedina ćerka kneza Pavla, u poslednje vreme retko se pojavljuje u javnosti, a posebno su retke prilike, kada je možemo videti u pratnji supruga. Ovoga puta par je učinio ustupak i to kako bi svojoj kumi, kraljici Elizabeti II, princeza Jelisaveta ukazala čast.

Posle dugo vremena princeza Jelisaveta Karađorđević pojavila se sa suprugom! Da li su dobar par? (FOTO)

Princeza Jelisaveta Karađorđević već dugo vremena u javnosti se retko pojavljuje, a u intimnoj atmosferi porodičnog doma uživa sa dugogodišnjim emotivnim partnerom Draganom Babićem.

O odnosu sa Draganom, govorila je za naš magazin:

- On je veoma dobar, nije sebičan, nije prepotentan, nije ambiciozan i nema veliki ego. On želi da bude sa mnom, da mi pomaže, i smatram da stvarno nisam mogla boljeg da nađem. Nikada se nije ženio, a ni sa mnom nije ušao u brak jer ne smatramo da je to važno - rekla je ona, ipak, sa Draganom se u javnosti retko pojavljuje.

Međutim, ustupak je učinjen u čast njene kume kraljice Elizabete II, pa se na ceremoniji povodom njenog rođendana pojavila u pratnji Dragana Babića.

Pročitajte: Princeza Jelisaveta Karađorđević OPERISANA, ODBILA LEČENJE VAN SRBIJE - Najgore je prošlo

Petar Đorđević

 

Kao par, Jelisaveta i Dragan izgledaju izuzetno skladno, a princeza Jelisaveta odabirom toalete još jednom je pokazala koliko se vedrog duha krije iza njenog osmeha.

 

Komentari (0)

Loading