Celebrity News

Marina Gagić konačno priznala: Već četiri meseca Darko je slobodan čovek! Lazić njene reči potvrdio ŠOK fotografijom (FOTO)

Marina Gagić i Darko Lazić - raskid je bio neminovan, čini se po turbulencijama, koje odnos poznatog para trpi već mesecima. Ovoga puta Marina je odlučila da prekine ćutanje i javnosti otkrila istinu odnosa sa pevačem.

Marina Gagić konačno priznala: Već četiri meseca Darko je slobodan čovek! Lazić njene reči potvrdio ŠOK fotografijom (FOTO)

Nakon višemesečnih turbulencija i spekulacija, pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić stavili su tačku na svoj odnos, ipak o tome dugo nisu govorili za medije, već su prirodu svog odnosa čuvali od javnosti.

Ipak, posle niza fotografija na društvenim mrežama Darka Lazića i konstantnih poziva medija, Marina je odlučila da prekine ćutanje, i javnosti otkrije istinu:

Pročitajte: ŠOK! Novi detalji raskida Marine i Darka Lazića - Bila je uz njega u najtežim trenucima, a on je prevario?!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagic Marina (@gagic_marina)

 

- Mi nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali. Darko i ja ne živimo zajedno već sigurno 4 meseca. On je slobodan čovek, može da radi šta hoće. Razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči ovakvo ponašanje, ali Bože moj, njegov život, njegova stvar – rekla je Marina za “Kurir”.

Takođe, ona se osvrnula i na njihovog zajedničkog sina Alekseja, kao i na to kako se trenutno oseća:

- Ja se osećam odlično, konačno imam zasluženi mir sa svojim detetom. Aleksej je najvoljenije i srećno dete, ljubav mu se pruža non stop, u centru pažnje je u mojoj porodici - rekla je ona.

Nakon ovih reči javnost nije ostala iznenađena fotografijom koja je "osvanula" na "Instagramu" Darka Lazića, na kojoj na snimanju spota pozira sa atraktivnom brinetom, a njegov osmeh potvrđuje da u društvu lepotice uživa kao slobodan čovek.

 

 

 

Komentari (0)

Loading