Celebrity News

Da li ste znali koji slavni glumac je muž čuvene Lile iz serije "Igra sudbine"? (FOTO)

Glumicu Danicu Ristovski mnogi ne pamte po ulogama na televiziji i filmu, već po maestralnoj glumi u pozorištu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sada je sva svetlost reflektora uperena na njenu rolu tetka Lile u popularnoj seriji "Igra subine".

Da li ste znali koji slavni glumac je muž čuvene Lile iz serije "Igra sudbine"? (FOTO)

Simpatičnu tetka Lilu koja se u sve meša zavolili su brojni gledaoci serije "Igra sudbine", a mnogi od njih nisu znali da je prvakinja Beogradskog dramskog pozorišta već 40 godina u srećnom braku sa velikanom srpskog glumišta Lazarom Ristovskim.

Danica i Lazar su se upoznali na prvoj godini glume, sa osmehom se podsetila lepa glumica i otkrila da se zaljubila u njegov šarm i lepotu. Njen suprug smatra da su njihove emocija sa godinama sve jače, ali racionalnije i sa mnogo više razumevanja.

— Ne postoji univerzalni recept za očuvanje braka jer su u pitanju ljudi različitih karaktera. Bitni su poštovanje i ljubav — istakla je Danica jednom prilikom.

— A ljubav dobija oblik vode: tamo gde je staviš, gde se zadrži, takva i bude. Teče, ima svoje promene, ali je uvek tu. Nemam nikakav recept za brak: čovek je srećan ako mu se desilo nešto lepo – rekla je za “Novosti”.

Pročitajte: Lazar Ristovski - Naučio sam da praštam

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @glumci_srb

Oduvek ističe da žena treba da bude odmerena i da zna taktički gde joj je mesto.

— Ako je u pitanju mudrost, žena ponekad treba da zaćuti, ali ne zato što mora. Mislim u pozitivnom smislu, ne samo u negativnom. Nekada treba i prećutati da bi se nešto još bolje rodilo — kaže Danica.

Pre nekoliko godina domaći mediji pisali su da ovaj par ima jedno važno pravilo, kog se pridržavaju od početka braka. Naime, navodno su se oni još pre mnogo godina dogovorili da Lazar sme da igra ljubavne scene, a Danica ne.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading