Celebrity News

Osim tenisa, šta imaju zajedničko supruge Novaka Đokovića i Rafaela Nadala?

Autor: | 04/06/2021

Franciska Pereljo i Jelena Đoković su lepše polovine velikih teniskih rivala koji krv i znoj ostavljaju na terenu kako bi došli do željene pobede.

Osim tenisa, šta imaju zajedničko supruge Novaka Đokovića i Rafaela Nadala?

Iako su njih dve naizgled potpuno drugačije, imaju mnogo više zajedničkog nego što se čini na prvi pogled. I Franciska Pereljo i Jelena Đoković su žene sportista koja odskaču sa svojim jakim karakterima, nisu samo još jedno lepo lice koje vidimo da se smeška i navija za svog supruga na tribinama.

Sposobne i posebne, svaka na svoj način velika su podrška svojim muževima, teniskim asovima.

Supruga Rafaela Nadala ne voli često da prisustvuje na mečevima, jer smatra da njenom mužu to odvlači koncentraciju sa utakmice.

- Potreban mu je fokus kada se takmiči, a sama ideja da se motam po kompleksima i čekam susrete me smara. To bi me ugušilo. A on bi morao da brine zbog mene... Ne. Ako bih ga svuda pratila, mislim da postoji rizik da prestanemo da se slažemo.

Pročitajte: Oženio se Rafael Nadal - Gosti svadbe dobili posebne poruke od tenisera i njegove supruge

 

Nije se udala zbog slave i prestiža, već je svoju karijeru u svetu biznisa izgradila sama. Bavi se osiguranjima i veoma je uspešna i vredna.

Poput Jelene koja vodi “Novak fondaciju” i Franciska predvodi organizaciju “Rafa Nadal” koja se bavi dobrotvornim radom, a koju su ona i njen suprug pokrenuli pre 10 godina.

Jelena je upoznala Novaka kada su bili srednjoškolci, isto kao i Rafael i njegova lepša polovina koji su se zabavljali 13 godina pre nego što su stali na ludu kamen.

Pročitajte: BILO JE TO IZ MUKE - Jelena Đoković konačno otkrila zašto su se Novak i ona odrekli mesa u ishrani

 

Strani mediji komentarišu i njihove veoma slične stilove oblačnja, ističući da su i jedna i druga veoma elegantne i skromne. Ne nose skupu markiranu odeću i ne "bodu oči" na javnim nastupima, iako im je to veoma pristupačno.

 

Komentari (0)

Loading