Celebrity News

Kao bomba odjeknula vest: Halit Ergenč prevario trudnu suprugu?

Autor: | 01/06/2021

Berguzar Korel i Halit Ergenč su najveće turske zvezde koji mediji prate u stopu, znatiželja javnosti je velika, zato ne čudi što svaka njihova tajna vrlo brzo ugleda svetlost dana.

Kao bomba odjeknula vest: Halit Ergenč prevario trudnu suprugu?

Na ludi kamen su stali davne 2009. godine, a kruna njihove ljubavi su dva dečaka. Sada je lepa Šeherezada opet trudna i očekuje treće dete, iako nisu planirali još jedno dete, veoma se raduju prinovi. 


Pre lepih vesti da im dolaze rode, šuškalo se da je Berguzar neveran, jer su zahladneli odnosi sa njegovom suprugom. Sada su se ponovo pojavila govorkanja, kako hrvatsko izdanje Story-ja prenosi, da je, navodno zgodnog glumca zavela mlada turska glumica Tuba Bustun.

Pročitajte: Berguzar Korel i Halit Ergenč otvorili vrata svog doma, ovolikog luksuza nema kod naših zvezda (foto)

- Trenutno su u pregovorima za zajednički projekat, a nakon audicije zajedno su večerali u jednom prestižnom restoranu kada je počela njihova romansa. Halit odavno nije srećan u braku tako da su sva pića bila dovoljna da padnu jedno drugom u zagrljaj. Tuba i on su se videli još nekoliko puta, ali su uvek odgovarali da su sastanci bili poslovne prirode. Ona ga je zavela već nakon prvog zajedničkog snimanja, nije ga bilo teško osvojiti - rekao je naimenovani izvor za turske medije.

 

Komentari (0)

Loading