Celebrity News

Ženama neće biti dobro od ove fotografije: Zet Zorana Cvijanovića je nabildovani frajer, svi pričaju o njemu (FOTO)

Autor: | 31/05/2021

Ćerka Zorana Cvijanovića je uspešna glumica i pevačica koja pleni svojim izgledom i harizmom, ali na putu do uspeha nije sve bilo “med i mleko”.

Ženama neće biti dobro od ove fotografije: Zet Zorana Cvijanovića je nabildovani frajer, svi pričaju o njemu (FOTO)

Milena Cvijanović živi i radi u Los Anđelesu, ali da bi uspela da se školuje na prestižnom američkom koledžu morala je sama da se snađe.

Naime, 2015. godine je njen otac, poznati glumac zapao u finansijske teškoće stoga nije bio u mogućnosti da pomogne svojoj mezimici i plati joj školovanje.

Dovitljiva Milena je rešila da uzme stvar u svoje ruke, i da zatraži pomoć putem donacija. Prvi prilog od simboličnih 50 dolara joj je uplatio njen otac, nakon čega su se nizale brojne ličnosti koje su se odazvale pozivu u pomoć kako bi ostvarila svoj san.

Pola vaterpolo reprezentacije među kojima i Filip Filipović, Duško Pijetlović, Stefan Mitrović, Živko Gocić i Milan Aleksić su među prvima ovom simboličnom cifrom dali vetar u leđa lepoj glumici. Plemenita akcija se isplatila, jer je uspela da sakupi papreni iznos od 40.000 dolara kako bi upisala "Berkli", a njeni roditelji su uspeli da prikupe novac za ostale troškove.

Pročitajte: Zoran Cvijanović - Kada je društvo u pitanju, humor je najbolji lek da se neke stvari sagledaju, razumeju i promene

Da sreća prati hrabre, lepa Milena je očigledan dokaz jer pored toga što je uspela da ispuni svoju veliku želju, zaljubila se.

Pronašla je u Americi čoveka svog života za koga se udala u oktobru 2019. godine. Prelepi markantni frajer osvojio je srce talentovane mlade pevačice i glumice. Zgodni zet Zorana Cvijanovića ni jednu damu ne ostavlja ravnodušnom, dovoljno je samo da ga pogledate.

Komentari (0)

Loading