Celebrity News

Izrasla u preslatku devojčicu! Pogledajte kako Novak razmenjuje poljupce sa ćerkicom Tarom nakon pobede u Beogradu (VIDEO)

Ćerka Novaka Đokovića postala je glavna tema domaće javnosti, kada je juče tokom finalnog meča na Serbia Open-u svim srcem bodrila oca.

Izrasla u preslatku devojčicu! Pogledajte kako Novak razmenjuje poljupce sa ćerkicom Tarom nakon pobede u Beogradu (VIDEO)

Za Novaka Đokovića pobeda u Beogradu veliki je uspeh, posebno jer je srce ostavio na svom terenu, u svojoj zemlji i pred svojom publikom. Ipak, tokom finalnog meča na Serbia Open-u najviše mu je značila podrška članova porodice.

Jedan vatreni navijač posebno se izdvojio na tribinama i privukao Novakovu pažnju. Njegova ćerkica Tara, koja je izrasla u preslatku devojčicu svim srcem je bodrila tatu. A kada je Nole odneo pobedu, malena devojčica poslala mu je poljubac, na koji je otac uzvratio s osmehom.

Pročitajte: Najslađi snimak koji ćete videti danas - Mali Stefan Đoković žustro bodri oca Novaka na turniru! (video)

 

 

Novak i Jelena nertko pričaju o tome koliko im je porodica, kao i dobro vaspitanje dece bitno, a ljubav koju Stefan i Tara pokazuju dok bodre svog oca, samo je dokaz tome koliko su Novak i Jelena pažnje i truda uložili da svoju decu nauče pravim vrednostima.

Komentari (0)

Loading