Celebrity News

Sve zanima: Zvezda serije „Igra sudbine“ konačno otkrila da li ima dečka

Autor: | 24/05/2021

Olja Lević u seriji „Igra sudbine“ igra smernu i neiskvarenu devojku, a brojni gledaoci je poistovećuju sa ulogom i često joj prilaze na ulici sa raznim komentarima.

Sve zanima: Zvezda serije „Igra sudbine“ konačno otkrila da li ima dečka

Glumicu Olju Lević gledaoci su primetili u projektima "Žigosani u reketu", "Šifra Despot", "Nova godina u Petlovcu", "Urgentni centar", dok je najviše pažnje privukla u pomenutoj seriji koja je najgledanija domaća serija.

Uloga Mile Galić publika ili voli ili kritikuje, ali izvesno je da se sa njom probila i da je lansirala među najveće glumačke zvezde.

- Ne kažu mi ljudi nemoj da si toliko dobra, nego mi kažu ne budi tolika smaračica. Daj mu ga malo. Ali ima i onih koji priđu i kažu: “Svaka čast što podstičete sa scenaristom Žarkom prave vrednosti, kojih danas ima malo i zagubile su se.” Ali Mila je jedna dobra devojka, sa puno vrlina i kvaliteta. Drago mi je što moja uloga ima uticaj na decu. Ali se isto tako nadam drugačijim ulogama - kaže za “Blic” Olja.

Pročitajte: Ovde je sve počelo - Nećete verovati šta je okupilo junake serije "Igra sudbine" (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

Kada je reč o muškarcima, Olja je zasad slobodna devojka.

- Imaju strah da mi priđu. Međutim, ima i onih koji su hrabri, opušteni i luđi pa ne shvataju to ozbiljno što se bavim javnim poslom. Smatram da nema potrebe da ima bilo ko strah. Neki su malo suzdržaniji, ali ima i onih koji nisu. Kako se ko snađe - kaže kroz osmeh Olja.

Na pitanje da li bi mogla da bude sa nekim ko je javna ličnost, ona je smejući se odgovorila:

- Nikada mi se nije svideo neko poznat, da li je iz moje branše ili sportista. Ali ukoliko se zaljubim, što da ne. Jeste da ja odlučujem, ali to zavisi od onoga kojeg mi Bog pošalje.

Komentari (0)

Loading