Celebrity News

Ne odustaje: Ben Aflek ponovo zaprosio Dženifer Lopez, evo kako je reagovala

Autor: | 20/05/2021

Ben Aflek i Dženifer Lopez su ponovo postali tema broj jedan u svetskom džet setu jer su nakon bombastične objave da su ponovo zajedno, rešili da svoju novu/staru ljubav podignu na viši nivo.

Ne odustaje: Ben Aflek ponovo zaprosio Dženifer Lopez, evo kako je reagovala

Svet se još nije oporavio od šoka da su se pomirili nakon 17 godina od raskida, a iznenađenja ne prestaju da se dešavaju.

Navodno na Dan majki je poznati glumac zaprosio latino divu. Prema saznanjima magazina „New idea“  samo par nedelja nakon što su mediji pisali o pomirenju, Ben je ponovo kleknuo i postavio pitanje.

- Stvari su dobile smisao. Ben je rekao da ne želi da je izgubi nakon što je dobio drugu šansu, želi da joj dokaže da je ovaj put zauvek – rekao je izvor pomenutog magazina i dodao:

Pročitajte: Ben Aflek viđen u kolima OVE bivše devojke, ljubavni savet dobija od bivše žene?

 


- Zaprosio je u luksuznoj skijaškoj kolibi, a romantičnoj atmosferi je doprineo i sneg koji je padao u momentu kada je pitao da li želi da mu postane supruga, na šta je ona pristala.

Podsećamo, 2002. Ben je zaprosio Dženifer, a intimna proslava veridbe je bila u kući njegove majke u Bostonu.

Posebnu pažnju javnosti tada je privukao verenički prsten sa roze dijamantom koji tada nije bio popularan, ali nakon što je završio na ruci latino zvezde skočila mu je cena.

 

Komentari (0)

Loading