Celebrity News

Duško Tošić došao u Srbiju i video se sa Karleušinim ocem! Ovo su detalji susreta (FOTO)

Duško Tošić stigao je u Srbiju, kako bi neko vreme proveo sa svojom porodicom. I dok se mediji mesecima bave odnosima u braku Karleuša-Tošić, Duško i Jelena čini se tračeve ostavljaju po strani i svoj život vode mirno ne osvrćući se na njih. Odmah po dolasku, porodična poseta ocu Jelene Karleuše upriličena je na njegovom brodu.

Duško Tošić došao u Srbiju i video se sa Karleušinim ocem! Ovo su detalji susreta (FOTO)

Duško Tošić za praznike nije uspeo da se pridruži porodici, zbog svog sportskog angažmana, ali sada je tu da sve nadoknati. Suprug Jelene Karleuše stigao je kući, a devojčice, koje su se oca veoma uželele, isplanirale su niz aktivnosti, u kojima će porodično uživati čim tata stigne.

Upravo zato ovog vikenda, porodični ručak Duško i Jelena sa ćerkama su proveli na brodu Jeleninog oca.

Dragan Karleuša ugostio je zeta sa posebnom radošću, a svi zajedno uživali su u razgovoru i zajedničkom vremenu. Jelena je na svom "Instagramu" objavila i fotografiju svoje porodice, dok je ona bila iza objektiva i zabeležila taj, za nju dragocen trenutak.

Pročitajte: OVO NISMO OČEKIVALI - Rade Šerbedžija komentarisao Jelenu Karleušu, njegove izjave će se prepričavati

Instagram

 

Posebnu pažnju privukli su Nika i Dragan koji su poneli iste šeširiće, što nas je podsetilo na jednu od izjava Jelene Karleuše, da je ona dedina kopija.

Mnogima nije promakao ni osmeh na Duškovom licu, koji svedoči da mu je drago što je konačno kod kuće, u društvu svojih voljenih.

Komentari (0)

Loading