Celebrity News

Poznata po lepoti i oštrom jeziku: Zavirite u misteriozni život Sonje Lazetić, prepun tužnih i srećnih trenutaka, bogatstva i rakoši (foto)

Sonja Lazetić dokaz je da lepota ima cenu. Jedna od najlepših beogradskih lepotica doživela je stravične udarce, ali je sreća došla u njen život, kada je srela svog sadašnjeg supruga Nikolu.

Poznata po lepoti i oštrom jeziku: Zavirite u misteriozni život Sonje Lazetić, prepun tužnih i srećnih trenutaka, bogatstva i rakoši (foto)

Sonja Lazetić devedesetih je važila za jednu od najlepših devojaka Beograda. Ipak, lepota joj tada nije donela sreću. Sonja se udala za biznismena Gorana Marića, kome je rodila troje dece, i sve je bilo lepo, dok jednoga dana porodičnu sreću nije prekinula vest o velikoj tragediji. 2009. godine, njen suprug je pronađen spaljen u džipu na Avali, a ona je postala udovica sa troje dece.

Sudbina je ipak pronašla način da na njeno lice vrati osmeh. Teški dani ostali su iza nje kada je srela svog sadašnjeg supruga Nikolu.

Sa Nikolom ona je u srećnom braku, a zajedno odgajaju svoje četvoro dece. Ipak, sreću da iz velike ljubavi dobiju i jedno zajedničko, nisu iskusili.

- Nikola i ja imamo četvoro dece, ali nemamo zajedničko potomstvo. Kada nekog voliš toliko, prirodno je da želiš dete sa njim. Ali nije nam se dalo... Nismo se time opterećivali i to nije uticalo na naš odnos i život - rekla je jednom prilikom za "Hit".

Kada je izgubila prvog supruga, imala je svega 29. godina, a taj udarac podnela je jako teško.

- Imala sam 29. To je najstrašnije što mi se desilo u životu. Sin mi je tada imao pet, a ćerke 11 i 12. Morala sam da nastavim da živim zbog dece. Nisam mogla da legnem i umrem - rekla je ona, ali je istakla da sećanje na preminulog supruga neguje, kao i da njenom sadašnjem mužu Nikoli to nikada nije smetalo:

- Bilo bi suludo da ne smem da spomenem čoveka s kojim imam troje dece. Nikola je normalan, zna kroz šta smo prošli, već deset godina smo zajedno i sve to razume. Čuvam uspomenu na Gorana i čuvaću je dok sam živa.

O vezi sa Nikolom, sa kojim često objavljuje fotografije na "Instagramu" uz emotivne poruke, ovako je govorila:

- Nikola i ja smo u vezu ušli zreli i ostvareni. Umeo je da mi se približi i da me osvoji kao niko pre. Ljubav mi je u tom trenutku bila poslednja stvar na pameti, ali se desila. Hvala Bogu što sam prepoznala da je Nikola onaj pravi. Nas dvoje smo kao jedno.

Ta ljubavna priča traje već čitavu deceniju. Nikola je došao kao njen spas, a sa svojim sinom Lukom i Sonjinom decom, oformili su divnu porodicu.

Danas je Sonja podjednako prelepa žena, ostvarena majka i uspešna preduzetnica koja se bavi ugostiteljstvom. Njenoj porodici ništa ne nedostaje, luksuz, izobilje, ali i neizmerna ljubav, došli su kao nagrada za sve udarce, koje im je život zadao.

 

Komentari (0)

Loading