Celebrity News

Iznenadićete se: Evo kakva je mega regionalna zvezda Dino Merlin u očima svojih komšija

Autor: | 12/05/2021

Dino Merlin u Sarajevu - gradu koji ima posebno mesto u njegovom srcu i u kome i dan danas živi sa svojom porodicom.

Iznenadićete se: Evo kakva je mega regionalna zvezda Dino Merlin u očima svojih komšija

Za jednu od najvećih regionalnih zvezda njegove Sarajlije imaju samo reči hvale i neretko ističu da je veoma skroman i ljubazan.

Njegova supruga Amelu Dervišhalidović i deca Naidu i Hamzu važe za dobre susede i svi kažu da je porodica pevačev najveći oslonac.

Žive u najstarijem delu grada Bistrik na obali Miljacke koji je daleko od gradske vreve, ali je i veoma ušuškan.

Komšije obožavaju Dina i sa ponosom ističu da je dobar čovek. Ćerka jednog Merlinog prijatelja Edita živi u blizini i želela je da podeli svoje impresije.

- Edin (Dino, prim. aut.) divan je čovek i komšija. Toliko prizeman i ljubazan, a takva zvezda. Ja sam odrasla uz njegove pesme, moj otac ga je uvek hvalio i isticao kao primer dobrog čoveka. O njemu ništa loše nećete čuti ovde. Sa svakim porazgovara, fotografiše se, toliko je normalan da je i nama to ponekad čudno - rekla nam je uz osmeh Edita za "Kurir".

Pročitajte: Dino Merlin - Veza sa srpskom publikom jača je od iskušenja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)

Još jedna komšinica je rado nahvalila pevača, ali je zamolila da bude anonimna:

- On toliko voli svoju porodicu, jako je vezan za ženu i decu. Najviše vremena provodi u ovoj kući na brdu, iznad Većnice, i često šeta po kraju. Baš je vezan za svoje Sarajevo. On je duša od čoveka, svi ga obožavamo - rekla je komšinica.

Merlin ima svoju radnju na Baščaršiji, a jedan od prodavaca suvenira, koji se predstavio kao Emir, ljubazno nam je otkrio neke zanimljivosti o pevaču, o kojima se dosad u javnosti nije govorilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)

- Merlin je skromna osoba, a može da ima sve što poželi. Celo Sarajevo, ako hoće. Ja godinama živim blizu njega, viđam ga svaki dan. I u komšiluku, a i ovde na Baščaršiji. Otkriću vam nešto, što mi Sarajlije jako dobro znamo: on obožava da vozi bicikl i sa njime dolazi ovde. Sa svima porazgovara, pita nas kako smo, kako nas služi zdravlje, kako ide posao, zna nas sve po imenu. Turisti kad dođu, šokiraju se kad ga vide kako šeta normalno, razgovara, pije kafu sa nama. Neko bi pomislio da on ima obezbeđenje, da se krije. Ništa od toga. Eto, ukratko, to vam je Merlin - ističe Emir.

 

Komentari (0)

Loading