Celebrity News

Kada kriza pokuca na vrata: Čime se bavi estrada? Šta rade Marija Šerifović, Seka Aleksić, Milica Pavlović?

Kriza na estradi – u jeku pandemije korona virusa sa zabranom okupljanja brojni pevači i pevačice su ostali bez posla. Evo na koje sve načine se snalaze poznate ličnosti...

Kada kriza pokuca na vrata: Čime se bavi estrada? Šta rade Marija Šerifović, Seka Aleksić, Milica Pavlović?

S obzirom na tešku situaciju sa kojom se susreću mnogi ljudi, ali i javne ličnosti koji rade u industiji zabave, kriza nije zaobišla ni pevačke zvezde.

Evo kako se neki od njih snalaze uprkos činjenici da su navikli na visoke honorare i prestiž, otkrili smo da su se mnogi od njih okrenuli svojim hobijima i nekim skrivenim strastima koje su voleli da rade u svoje slobodno vreme.

Pevačica Katarina Sotirović koja je žarila i palila domaćom pop scenom sa svojim popularnim „Koktel bendom“ ranih dvehiljaditih bio je jedan od najangažovanijih domaćih sastava. Sada se Katarina okrenula svom hobiju i otkrila ljubav prema noktima. Na svom "Instagramu" je napisala:

- Nikad nije kasno da radite na svemu onome što vas čini srećnima,što vas ispunjava i raduje!! Znam nekoliko drugarica i drugova koji su “pod stare dane” krenuli da slikaju, prave ikone, prave igrice za PS,kuvaju,fotografišu... Ja eto radim nokte?￰ Ovo je moja joga, terapija i ljubav, na drugom mestu posle pevanja i muzike, na početku sam, učim mnogo, uživam u tome... uskoro ću napraviti i profil samo za noktiće.

Mega zvezda Seka Aleksić, pored toga što je pevačica raskošnog glasa svoje prste je uplela i u dizajniranje odeće, ali ni posao voditelja joj nije teško pao.

Pročitajte: Da li je Seka Aleksić jedina domaća zvezda koja u domu poseduje ovo?! Zavirite u luksuzan dvorac u Staroj Pazovi (FOTO)

Kako majka dvoje male dece uspe da se pored muzike bavi još i snimanjima emisija “Majke i snajke” i smišljanje kolekcija, nikome nije jasno, ali svakako je uspešna na svim poljima. Za svoj rođendan je lansirala kežual modnu kolekciju “SK Philosophy” koja je posvećena svima, jer sadrži odeću za odrasle, ali i za mališane.

Pevačica i članica žirija u “Zvezdama Granda” Mariju Šerifović je interesovanje odvuklo na drugu stranu. Svoju pažnu je posvetila vlogu koji je veoma popularan na "Jutjubu", jer uvek iznenadi gledaoce svojim sponatanim pristupom i duhovitim dosetkama.

Pročitajte: Marija Šerifović za " Story" - Nemam više vremena za razočaranja

Milica Pavlović je udružila snage sa svojom prijateljicom modnom dizajnerkom Biljanom Tipsarević, one su podelile strast za modom i ukrstile žensku moć kako bi stvorile zajednički brend “Rouzhe”. Jarke boje i atraktivne haljine su zaštitini znak njihove kolekcije odeće.

Pročitajte: Svi se pitaju kada će se desiti i to? Milica Pavlović obećava - Objaviću na sva zvona

Svoj projekat su posvetile ženama koje se ne plaše da budu svoje i uzmu život u svoje ruke.

 

 

Komentari (0)

Loading