Celebrity News

Jelena Karleuša se vakcinisala, evo koju je vakcinu odabrala

Vakcinisala se Jelena Karleuša. Muzička Diva na vakcinaciju je došla u pratnji zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

Jelena Karleuša se vakcinisala, evo koju je vakcinu odabrala

Pevačica, odevena u belo, u tržnom centru "Ušće" mamila je poglede. Niste valjda pomislili da i na vakcinaciju nije došla savršeno stilizovana?

Jelena Karleuša se vakcinisala, a zatim je sa osmehom pripadnicima sedme sile otkrila i za koju se vakcinu odlučila.

Boško Karanović

 

- Upravo sam dobila vakcinu, osećam se odlično. Nisam osetila ni ubod. Smatram da treba biti odgovoran i dati javnu podršku zdravstvenim radnicima, deci koja oboljevaju. Ovo je velika stvar za Srbiju, mi možemo da biramo. Ja sam odlučila da popularnost iskoristim na pravi način. Primila sam Fajzer - rekla je Jelena, a prenosi "Kurir".

Pevačica, koja trenutno ima najveći medijski uticaj u Srbiji, pozvala je građane na odgovornost i preko svog profila na "Facebook-u" kako bi što više ljudi sledilo njen primer.

Pročitajte: Novi potez Duška Tošića svima otkriva kakav je zaista njegov i Karleušin brak! Ovo su detalji

Boško Karanović

 

- Dragi svi, pozivam vas sve da zajedno pokažemo društvenu odgovornost kroz vakcinaciju protiv COVID19, kako bi se što pre vratili normalnom životu. Ja sam odlučila, zbog sebe i kao primer drugima, da se sutra vakcinišem u 9h na novom punktu TC UŠĆE, na Novom Beogradu - stoji u njenoj objavi.

Komentari (0)

Loading