Celebrity News

Tamara se dve godine nije pojavljivala u javnosti, a onda zasenila sve: Bivša supruga Simona Karića izgleda nikad bolje (foto)

Tamara Nikolić manekenka i uspešna preduzetnica, neko vreme nakon razvoda od Simona Karića odlučila je da se povuče iz javnosti. Poslednji put videli smo je u novembru 2019. godine, na crvenom tepihu našeg magazina, a sada se ponovo pojavila na jednom beogradskom događaju i sve oči bile su uprte samo u nju.

Tamara se dve godine nije pojavljivala u javnosti, a onda zasenila sve: Bivša supruga Simona Karića izgleda nikad bolje (foto)

2015. godine, jedna od najlepših manekenki Srbije stala je na ludi kamen i rekla sudbonosno "da" Simonu Kariću, ipak, posle dve godine idiličnog braka, ljubavi je došao kraj. Ipak, njih dvoje postali su roditelji preslatke devojčice, koja će zauvek predstavljati izvesnu sponu među njima, a manekenka je nekoliko puta isticala da su njih dvoje ostali u sjajnim odnosima.

Od razvoda, sa druge strane, Tamaru sve ređe imamo prilike da vidimo na javnim dešavanjima, a isto je i kada je davanje izjava u pitanju.

Pročitajte: Ona je "kriva" - Simon de Karić priznao zašto još uvek nije našao NOVU DEVOJKU, a njegov odgovor će vas IZNENADITI

 

 

Pa ipak, dve godine od poslednjeg javnog pojavljivanja, Tamara se konačno pojavila na jednom beogradskom događaju i sve oči bile su uprte samo u nju.

U neobičnom "outfitu", rezervisanom za najhrabrije i najzgodnije dame, pojavila se plavooka lepotica, a na njen račun pristigli su brojni komplimenti.

Boško Karanović

 

Mama petogodišnje devojčice izgleda bolje nego ikad, a u ovom neobičnom, urabnom "outfitu" deluje poput devojčice.

Komentari (0)

Loading