Celebrity News

Hit na društvenim mrežama - Sin Miodraga Radonjića nasmejao sve

Sin Miodraga Radonjića je postao zvezda „Instagrama“ na Uskrs jer je preslatka beba mala kopija svoga tate, i to nije sve...

Hit na društvenim mrežama - Sin Miodraga Radonjića nasmejao sve

Glumac Miodrag Radonjić je uoči svog rođendana rešio da na drugačiji način čestita najveći hrišćanski praznik i usput da se pohvali sa najmlađim članom porodice – bebom Savom.

Iako poznati glumac ne voli da deli fotografije sa porodicom, ovaj put nije odoleo, a svima je jasno i zašto. Beba Sava je osvojio sve simpatije na mrežama, pljuštali su brojni pozitivni komentari.

Pored toga što otac i sin veoma liče, duhovita poruka oduševila je sve na društvenim mrežama.

- Svako cepa svoju šljivu! Srećan Vaskrs - napisao je Miodrag.

Pročitajte: Miodrag Radonjić: Milica me je hipnotisala lepotom i šarmom!

Instagram

 

Puno povoda ima ovih dana za slavlje, jer „klasići“ uživaju u pregršt lepih vesti. Jednu od najboljih klasa Dragana Petrovića Peleta koja je iznedrila brojne glumačke zvezde među kojima su: Tamara Dragičević, Jelisaveta Orašanin, Miloš Biković, Anja Alač, Nina Janković, Miodrag Radonjić, Miljana Gavrilović su više od kolega.

Ova grupa glumaca je redak slučaj da se na daskama koje život znače rodi i jedno neraskidivo prijateljstvo. Pored toga što su kolege, oni su i pravi prijatelji koji se uvek podržavaju i tu su jedni za druge.

Zato ne treba da čudi što se veliki broj njih okupilo da u prirodi proslave rođenje ćerke Nine Janković, ali i rođendan Miodraga Radonjića, i drugi dan Uskrsa i ko zna šta sve.

Pročitajte: Miodrag Radonjić objavio uznemirujuću sliku - Đavo je došao po svoje, fanovi u neverici! (foto)

Instagramč

Tamara Dragičević je na "Instagramu" podelila deo ove prijatne atmosfere koju čini vesela družina. Deca trčkaraju i igraju se, a ove, sada glumačke zvezde raduju se novoj prinovi u njihovoj velikoj porodici prepunoj ljubavi.

Instagram

 

Među prijateljima sa klase je i Anja Alač koja uživa u trudnoći i druženju u društvu svoj izabranika umetnika Pijaniste. 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading