Celebrity News

Posle brojnih glasina, baš na Džejlin rođendan oglasila se Marija Šerifović: Ovo je istina o njihovom odnosu! (FOTO)

Marija Šerifović i Džejla Ramović jedan su od omiljenih dvojaca, kada su pisanja domaćih medija u pitanju. O njihovom odnosu, sukobu i pomirenju, neretko se pričalo, ali prava istina nekako uvek ostane između njih dve...

Posle brojnih glasina, baš na Džejlin rođendan oglasila se Marija Šerifović: Ovo je istina o njihovom odnosu! (FOTO)

Ipak, sada je Marija Šerifović odlučila da stavi tačku na brojna nagađanja i otkrije u kakvim je odnosima sa Džejlom Ramović. Za to je iskoristila nikad bolji povod, Džejlin rođendan!

Marija Šerifović i Džejla Ramović na meti su glasina još od 2019. godine, kada je Džejla pobedila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Marija, koja joj je bila mentor tokom takmičenja, zbližila se sa mladom pevačicom, a onda su poznati dvojac počele da prate brojne priče.

Pročitajte: Da li nas to oči varaju - Verila se Džejla Ramović?

Od priča da su u emotivnoj vezi, pa sve do onih i velikom sukobu, Marija i Džejla punile su novinske stupce, a da se ovim povodom nijednom nisu oglasile.

Džejla je tokom brojnih televizijskih gostovanja o mentorki pričala samo najlepše, kao o velikom prijatelju i muzičkom uzoru, a sada je došao trenutak da se oglasi i Marija.

Pevačica je naime na svom "Instagramu" čestitala rođendan Džejli i time stavila tačku na sve glasine o sukobu i još jednom potvrdila da su njih dve dobre drugarice, čiji odnos nikada nije bio narušen.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading