Celebrity News

Zabrinjavajuće! Darko Lazić pucao iz pištolja nakon raskida za Marinom? Javnost u šoku

Raskid Darka Lazića i Marine Gagić vest je o kojoj mediji ne prestaju da pišu. Marina je naime spakovala kofere i napustila porodičnu kuću Lazića u Brestaču, a onda je nastao potpuni skandal.

Zabrinjavajuće! Darko Lazić pucao iz pištolja nakon raskida za Marinom? Javnost u šoku

Kako prenose mediji, u poslednje vreme Darko i Marina imali su dosta nerazrešenih sukoba, a o njihovim svađama pisalo se i ranije ove godine. Čini se da je sada ljubavi došao kraj. Marina Gagić obrisala je sve zajedničke fotografije sa svog "Instagrama", spakovala je kofere i napustila Darkov dom u Brestaču.

Verenica Darka Lazića vratila se kod svojih roditelja, a medijima je poslala jasnu poruku:

- Ja više ne pripadam javnom svetu. Nemam komentar na spekulacije, toliko od mene. Ne želim ni da potvrdim, ni da demantujem napise – rekla je za „Blic“.

Pročitajte: Definitivno je kraj - Raskinuli Darko Lazić i Marina Gagić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gagic Marina (@gagic_marina)

Darko sa druge strane priznaje da je reč samo o svađi i da o raskidu sa Marinom nema ni govora.

Ipak, klupko je, počelo da se odmotava, a mediji dolaze do sve više detalja, koji su se između para dešavali u njihovih četiri zida. 

Kako "Kurir" prenosi njihove svađe u poslednje vreme bile su toliko burne, da je prilikom jedne od njih Darko Lazić posegnuo za pištoljem i pucao u televizor. 

Izvor za pomenuti list tvrdi da su Marina i Darko već mesecima u zategnutim odnosima. Marini naime smeta što u poslednje vreme Darko dosta toga krije od nje. Tokom poslednje svađe, njihov sukob je eskalirao, a pevač je počeo da baca stvari po kući, da bi na kraju posegao i za pištoljem. Iako su posle ove svađe rešili da ipak rade na svom odnosu, Marina nije izdržala, napustila ga je i otišla kod roditelja, od kojih ima potpunu podršku.

Pročitajte: Darko Lazić stao na kraj tračevima - Ovo je prava istina o dugovima!

Navode o agresivnom ponašanju, Darko Lazić demantuje i veruje da će ovu svađu sa verenicom uskoro izgladiti.

- Sve je okej, malo smo se posvađali. Tako je u svakoj zajednici, postoje svađe, ništa strašno. Zajedno smo, malo smo se sporečkali. Svađa ko svađa - rekao je on.

Komentari (0)

Loading