Celebrity News

Mira Škorić progovorila o svađama sa Jelenom Karleušom: Ovo je istina!

Autor: | 28/04/2021

Mira Škorić u “Zvezdama granda” uspešno priprema kandidate “rame uz rame” sa divom Jelenom Karleušom.

Mira Škorić progovorila o svađama sa Jelenom Karleušom: Ovo je istina!

Pevačica Mira Škorić se dugo nije pojavljivala u javnosti zbog zdravstvenih problema, koje je snagom volje uspela da prevaziđe i sve negativno ostavi iza sebe.

Tešku životnu borbu dobila je jakom željom, a svoj izgled duguje potpuno zdravom načinu života.

Sada, jača nego ikad, svojim bogatim iskustvom pomaže brojnim kandidatima u takmičenju "Zvezde granda" da prevaziđu sopstvene nesigurnosti i na sceni zasijaju punim sjajem.

Pročitajte: Domaća javnost zaprepašćena - Lice Mire Škorić srušilo "Instagram", izgleda kao druga žena!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric)

Ona je u timu Jelene Karleuše i prethodne tri sezone popularnog takmičenja veoma blisko sarađuju. Uglavnom dobro funkcionišu, ali se dešava i da se posvađaju.

- Kod Jelene sam ušla sasvim spontano. Čule smo se i dogovorile. Lepo se snalazim. Najviše volim studijski posao, pa mi rad sa kandidatima ne pada teško. Volim da budem tu - prisutna, a nevidljiva. Tu sam da podržim kandidate, a da hoću da se slikam, ja bih se zaista slikala i ozbiljno fajtala da sam na mestu žirija. Ali jednostavno, valjda sam toliko omatorila da sam koncentrisana strogo na studijski rad. Borim se ja iza kamera, a Jelena je tamo da se bori ispred kamera. Ona je inače veliki borac. - rekla je pevačica, pa dodala:

Pročitajte : Pale teške reči između koleginica - Zbog čega su Mira Škorić i Neda Ukraden došle u sukob?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric)


- Ona je ozbiljan profesionalac. Nama je izvršni producent Zoran Birtašević i on je između nas jedna nit. Nas dve znamo da se pofajtamo i posvađamo kad radimo. To se uglavnom dešava oko izbora pesama. Ona ima jedno mišljenje, ja drugo. Ja hoću narodno, ona traži pop. Međutim, naše svađe traju kratko. Ona je prekorektna i posvećena je kandidatima. Upućena je u svaki detalj. Recimo, danas neće biti na probi, ali će biti upućena u sve šta i kako. Bila je situacija kada sam ja radila nešto oko same interpretacije, ona je samo pitala dokle smo tu i došla je. Bezuslovno je dala svoj doprinos. Ja sam nešto bila umorna, a ona je preuzela palicu i održala probu. - zaključila je Škorićeva u intervjuu za portal "Nova s".

Komentari (0)

Loading