Celebrity News

Moje amatersko mišljenje nije važno! Biljana Tipsarević otkrila kako iza zatvorenih vrata funkcioniše njen brak

Janko i Biljana Tipsarević važe za jedan od najskladnijih parova koji već dugi niz godina neguju svoj brak i ne dozvoljavaju da bilo šta poljulja njihov mir.

Moje amatersko mišljenje nije važno! Biljana Tipsarević otkrila kako iza zatvorenih vrata funkcioniše njen brak

Janko i Biljana Tipsarević i pored brojnih izazova uspeli su da istraju i da izgrade odnos pun ljubavi i poverenja.

Oboje veoma uspešni u svojim poslovima, uvek ističu da im je privatni život baza i epicentar iz koga crpe energiju za poslovne “nove radne pobede”.

Biljana sa svojim timom svakodnevno vredno radi kako bi svima predstavila svoje nove modne kolekcije, koje momentalno pokupe simpatije svih dama od stila. 

Zaljubljena u svoj posao modnog dizajnera Biljana je rekla da je radoholik i da ne odustaje kada se pojave problemi. Koja je tajna uspešnog braka i da li Janko utiče na njen posao odgovorila je:

Pročitajte: Biljana Tipsarević otkrila tajnu besprekornog izgleda - ovu namirnicu ne konzumira uopšte!

- Svako se drži svog posla, ja se ne mešam u poslove koje ja ne razumem. Nema potrebe da dajem neko svoje amatersko mišljenje. Bitnija mi je podrška u smislu ljubavi i razumevanja. Tu sam da ga bodrim, da budem uz njega, ali nisam neko ko se meša u njegov posao - dodala je kreatorka u emisiji "Premijera".

Veliku pomoć i podršku joj pruža njena mama koja se uvek nađe kada treba da se pomogne oko dece. 

- Imam veliku pomoć majke. Prosto dobra organizacija, i tada nema progresa bez izlaska iz svoje zone konfora - rekla je Biljana Tipsarević.

Komentari (0)

Loading