Celebrity News

Buran život: Evo s kim se Sandra Meljničenko zabavljala pre udaje za Andreja, jedno ime će vas šokirati

Sandra Meljničenko imala je buran ljubavni život pre braka sa dugogodišnjim suprugom Andrejem, a evo ko su bili drugi potencijalni kandidati za mesto njenog bračnog partnera.

Buran život: Evo s kim se Sandra Meljničenko zabavljala pre udaje za Andreja, jedno ime će vas šokirati

Godinama unazad udata za najbogatijeg ruskog oligarha, čini se da je Sandra Meljničenko (44) napravila dobar izbor pri konačnoj odluci o tome ko će joj biti životni partner, ali nije da je spisak kandidata bio kratak u danima kada je to još uvek bilo neizvesno. Pre nego što je postala predmet zavisti mnogih dama širom planete, nekadašnja članica grupe “Models” vodila je buran emotivni život, pa da pogledamo kako bi joj život danas izgledao da je za brak odabrala nekog od poznatih bivših partnera.

Pre nego što je 2003. godine upoznala supruga Andreja, Sandra je imala velike ljubavi i manje romanse sa prilično poznatim licima iz našeg javnog života. Stoga je, na primer, bila u vezi sa Petrom Stuparom iz grupe “Tap 011”, koji je slovio za velikog zavodnika iako nije bio naročito zgodan, niti je Sandri mogao da ponudi luksuzan život u kakvom danas uživa. Nakon Sandre, oprobao se i kao izabranik ubijene pevačice Ksenije Pajčin.

Pročitajte: Lični trener Sandre Meljničenko otkriva kako da izgledate kao ona

Još jedan kolega koji je u to vreme zapao za oko Sandri, bio je Gagi Đogani, nekadašnji frontmen grupe “Fanki Dži”. Upoznali su se još pre njenog angažmana u “Modelsicama”, tako što je Sandra učestvovala u Gagijevim spotovima, a prema njegovim rečima zabavljali su se nekoliko meseci i uvek će je pamtiti kao jednu od najzgodnijih žena s kojima je bio. Raskinuli su, kako je Gagi objasnio, zbog gluposti ali su ostali u dobrim odnosima.

Određeno vreme Meljničenkova je provela u vezi i sa proslavljenim košarkašem Markom Jarićem, ali veza je potrajala tek toliko da oboje shvate da u tom trenutku žele potpuno drugačije stvari. Gotovo odmah nakon njihove romanse, Sandra je upoznala današnjeg supruga i ubrzo ostvarila san o majčinstvu, dok se sportista kasnije oženio manekenkom Adrijanom Limom.

Među izabranicima Sandrinog srca našli su se i fudbaler Vladimir Ivić, neki su čak navodili i da je više od prijateljstva negovala sa producentom Aleksandrom Milićem Milijem, a ono što je možda ostalo naročito nepoznato jeste kratka romansa koju je Sandra imala sa Nebojšom Saveljićem, tragično nastradalim članom muzičkog sastava “Montenigers” i bratom nekadašnjeg reprezentativca Niše Saveljića.

Pročitajte: PAŠĆE VAM VILICA kada vidite šta Nina Badrić KAŽE za drugaricu Sandru Meljničenko

Profimedia

 

Danas je, međutim, Sandra srećno udata za ruskog milijardera s kojim je u brak stupila 2005. godine, od kada su zajedno dobili i dvoje dece. Na svadbi su im pevale Kristina Agilera i Vitni Hjuston, što je bio lep uvod u život prepun izobilja za ostvarenje svih želja nekadašnje manekenke i pevačice.

Komentari (1)

Loading