Celebrity News

Ovde je sve počelo: Nećete verovati šta je okupilo junake serije "Igra sudbine" (foto)

Autor: | 22/04/2021

Glumci serije “Igra sudbine” vratili su se na mesto gde je počelo važno poglavlje u njihovom profesionalnom životu, tamo gde je omiljena serija počela sa snimanjem, na Avalu.

Ovde je sve počelo: Nećete verovati šta je okupilo junake serije "Igra sudbine" (foto)

Mladi glumci serije “Igra sudbine” iskoristili su lep prolećni dan da ga provedu na Avalskom tornju, mestu gde je čuvena Ada Kanački dobila trudove i tada su snimljeni prvi kadrovi najomiljenije serije u našoj zamlji.

"Igra sudbine" je brojnim mladim glumcima donela preokret u karijeri i lansirala ih među glumačke zvezde.

Olja Lević, Stevan Piale, Matea Milosavljević i Saša Joksimović su rešili da slobodan dan ne žele da provedu u šetnji ili običnom kampovanju, nego su se odlučili na pravi avanturistički podvig, na silazak sa tornja.

Pročitajte: Junaci telenovele "Igra sudbine" za "Story" - O modi, ženama i uzbuđenju zbog novih uloga

Instagram

 

Spust niz uže sa građevine koja je simbol Beograda i visine od 106 metara je pravo adrenalinsko iskustvo koje svakako popularni glumci neće zaboraviti.

Prvi se odvažio Saša Joksimović dok je uzbuđenje raslo, iako se trudio da bude nasmejan na fotografijama se može videti da mu nije bilo svejedno dok je prelazio ogradu tornja.

Matea koja je celo iskustvo podelila sa pratiocima na "Instagramu", ali je i pitala je svog kolegu Stevana Piala da li se možda predomislio i odustao od spusta, na šta je on odgovorio da će se spustiti i da se oseća fantastično tim povodom.

Pročitajte: Una i Stevan Piale za "Story" - Rosa na brata ili sestru neće dugo čekati!

Instagram

Olja Lević se plaši visine tako da nije bilo sigurno da li će se odvažiti, ipak je prevazišla strah i sa osmehom se spustila niz uže. Matea Milosavljević nije mogla da dočeka svoj red kako bi se što pre spustila, oduševljena je ovim ekstremnim sportom.

Instagram

 

- Nikada do sada se nisam spuštala sa ove visine. Ja sam adrenalista i svima bih preporučila ovo iskustvo - rekla je Matea za K1 televitiju.

Za brojne fanove serije koja obara sve rekorde gledanosti, rekla je da nastavljaju sa snimanjem "Igre sudbine" od sredine maja i da ne znaju ni oni šta će se dešavati u novim epizodama.

 

Komentari (0)

Loading