Celebrity News

Šestomesečna ćerka Đanluke Vakija operisana: Oglasio se uplašeni otac (foto)

Ćerka Đanluke Vakija i manekenke Šeron Fonseke rođena je pre svega šest meseci. Iako su svoju mezimicu sa nestrpljenjem očekivali punih devet meseci, njeno rođenje izazvalo je pomešana osećanja, a neizmernu sreću pomutio je strah. Blu Jerusalema rođena je sa procepom nepca zbog čega je sada, sa svojih šest meseci operisana.

Šestomesečna ćerka Đanluke Vakija operisana: Oglasio se uplašeni otac (foto)

Kada je ekscentrični milioner za špansko izdanje magazina "Hello!" predstavio svoju prvorođenu ćerkicu, otkrio je i priču o njenom rođenju, koja je njega i njegovu devojku Šeron mnogo potresla, iako su znali da iza sebe imaju najbolji lekarski tim.

‒ Sa puno ljubavi želimo da podelimo priču o rođenju naše Blu Jerusaleme. Presrećni smo što je konačno upoznajete. Blu je rođena sa procepom nepca, a naša srca bila su od prvog dana uz nju i ostale porodice, koje su se suočile s ovim problemom. Reč je o stanju sa kojim se rađa jedna od sedamsto beba u svetu ‒ napisao je brižni otac.

Pročitajte: Od malih nogu očevim stopama - Ćerka Đanluke Vakija postala zvezda "Instagrama" (video)

‒ Blagosloveni smo što iza sebe imamo sjajan medicinski tim koji će našoj ćerki pružiti adekvatnu negu i operaciju, koja će joj omogućiti da živi potpuno normalno. Ipak, mnoge porodice nisu te sreće, pa smo rešili da ovim putem proširimo svest ljudi i podržimo fondacije koje pomažu ljudima suočenim sa istim problemom. S ljubavlju, Šeron i Đanluka - napisao je on tada na svom "Instagramu".

Sada, kada je Blu konačno ojačala, zahvat je izveden, a otac, koji je bio uplašen za svoj malo i voljeno biće, oglasio se na društvenim mrežama.

Pročitajte: Đanluka je idealan muškarac - Romantični gest za suprugu s neverovatnim krajem

- Ranije ove nedelje, naša ćerka je operisana. Bila je to veoma izazovna i iscrpljujuća nedelja za nas, a posebno za nju. To što vaša beba prolazi kroz nešto tako ozbiljno kao što je operacija, potresa čitav vaš svet. Naš anđeo ne prestaje da nas iznenađuje! Bila je tako hrabra i mirna tokom celog procesa. Ponosan sam što sam njen otac - napisao je Đanluka na svom "Instagramu" uz fotografiju ćerkice, koju drži u rukama, neposredno posle operacije.

Mala herojina još uvek se oporavlja ipak u udobnosti svog doma. Uz svu roditeljsku ljubav i najbolju lekarsku podršku, stanje je svakoga dana sve bolje.

Komentari (0)

Loading