Celebrity News

Jedna je poznata voditeljka, a druga velika zvezda – sa ovim lepoticama je bio Bane Vučelić pre Marije Kilibarde!

Autor: | 21/04/2021

Ljubavni život Baneta Vučelića intrigira javnost jer je ovaj poznati beogradski frajer bio u vezi sa najlepšim ženama naše estrade. Sinu političara Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović pošlo je za rukom da zavede brojne lepotice koje nisu odolele njegovom šarmu.

Jedna je poznata voditeljka, a druga velika zvezda – sa ovim lepoticama je bio Bane Vučelić pre Marije Kilibarde!

Biznismen Branislav Vučelić već godinu dana uživa u ljubavi sa prelepom Marijom Kilibardom. Skladan par ne krije svoje emocije i skoro je harizmatična voditeljka za magazin “Story” otkrila da je u njemu pronašla prijatelja i podršku koja joj je bila potrebna.

Iako je Bane veoma zaljubljen i uplovio u “mirne vode” stabilne emotivne veze, kao mladić je imao burnu prošlost koju javnost ne zaboravlja. Mnogo se šuškalo da je u emotivnoj vezi sa brojnim estradnim lepoticama, ali jedna se posebno istakla svojim stasom i glasom.

Velika muzička zvezda Ana Nikolić je na početku svoje karijere imala romansu baš sa njim.

Pročitajte: Marija Kilibarda za „Story” - Nova ljubav donela mi je spokoj

 

Kako su mediji tada pisali oni su imali turbulentnu vezu, jer su mnogo puta su raskidali, ali se i mirili. Mnogi si očekivali da će veza napredovati, ali uz stalne prekide i svađe nisu uspeli da nađu zajednički put ka sreći.

Žena koja je takođe obeležila jedan deo njegovog života jeste nekadašnja manekanka i TV lice Sandra Drašković poznatija kao Sani Armani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S.D. (@sandraskovic)

Bili su u vezi dve i po godine i mediji su nagađali da su čak bili i vereni. Činilo da će njihova ljubav nadjačati sve prepreke, ali su se ipak razišli, bez velike pompe i ružnih reči.

Nemogućnost da usklade stavove o planiranju budućnosti, učinili su da rastanak postane jedino rešenje njihovih problema. Na početku romanse njihov odnos je bio idiličan i pun emotivnog naboja, ali je vremenom izgubio na intenzitetu. Ni Sandra ni Bane nikada javno nisu govorili o ovome, nego su se oduvek skrivali od predstavnika sedme sile.

Komentari (0)

Loading