Celebrity News

NISMO NI ZNALI DA POSTOJI! Prvi put posle toliko godina, Olivera Kovačević pokazala rođenog brata (foto)

Autor: | 19/04/2021

Brat Olivere Kovačević – velika je nepoznanica za javnost jer ga je sve do sada uspešno krila, a sličnost je neverovatna.

NISMO NI ZNALI DA POSTOJI! Prvi put posle toliko godina, Olivera Kovačević pokazala rođenog brata (foto)

Prva dama TV novinarstva Olivera Kovačević u medijima je više od dve decenije, a svoj emotivni život odvaja od profesionalnog, stoga neke detalje vezane za njenu intimu javnost ne zna.

Urednica zabavnog programa Javnog servisa oduvek želela da je gledaoci pamte po marljivom radu, a ne po emotivnim i porodičnim vezama, samim tim nije čudno zašto do sada nismo ni znali da Olivera ima rođenog brata.

Iako je veoma uspešna i uticajna, Olivera uvek ističe koliko joj je porodica važan oslonac u životu.

Na “Instagramu” je otkrila da ima brata i sve iznenadila. Prvi put je podelila zajedničku fotografiju nje i njenog rođenog brata na kojoj primećujemo da su u srodstvu, jer veoma liče. Napisala je: - Brat Mile. Jedini.

Pročitajte: Olivera Kovačević za „Story“ - Okolnosti vas mogu naterati na udaju, ali ne i na ljubav

 

 

U retkom intervjuu u kome je ranije govorila o svojoj porodici i odrastanju u Zrenjaninu podsetila se dečijih nestašluka.

- Otac... Bila je to stalna borba sa autoritetom. Strog, ponekad nepravedan, kao da je bio zastavnik a ne trgovac. Zvao me je sine i šišao na kratko. Bio je i pevač amater. Daleko talentovaniji od mene i svih koje znam. Majka je na meni vežbala svoj osećaj za modu. Moj brat Mile je došao četiri godine kasnije. Bio je voljeniji od mene.

- Ja sam brata čuvala, ali sam sebi dala slobodu i da ga kažnjavam. Tukla sam ga na kvarno i ucenjivala da ne sme da me cinkari. Volela sam kada padne sa bicikla... Osnovna asocijacija na detinjstvo su ravnica, melanholija, dođoši. Treperenje. U ravnici uvek nešto treperi, leti vrućina, zimi severac. Detinjstvo sam provela u permanentnoj borbi za osnovna dečija prava, osnovna ljudska prava. Svoje snove sanjala sam u babinom prozoru... Kada sam izlazila uveče, suknju sam podizala u minić tek kada se udaljim od kuće – rekla je pre nekoliko godina za “Blic” .

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading